Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Bogdan Lazăr (ALDE): „Campania electorală ca manifest al sincerității! Un concept inexistent”

Publicat

„Mâine va fi prima zi oficială de campanie electorală sau pentru mulți prima zi din toate celelalte în care au continuat să mintă, să promită și să distrugă visul nostru de a ne mai face bine!

Într-o țară normală cu o clasă politică responsabilă, un partid care pe durata unui mandat nu și-a respectat programul politic anterior nu ar mai îndrăzni să candideze! Nu este cazul la noi! Oare mai avem nevoie de exemple? Sala polivalentă, canalizarea orașului, transportul public, aglomerația în trafic, șomajul, salubritatea… și cred că lista este deja mult prea lungă și apăsătoare. Toate, dar toate au fost pe lista celor care au candidat și acum 4 ani și acum 8 ani, iar parte din aceste probleme erau pe lista de promisiuni ale PD-L sau PSD chiar și la alegerile din 2008!!

Cu toate acestea i-am votat mereu pe aceeași oameni, crezând în rezultate diferite… De 30 de ani!

Astăzi trebuie să fim sinceri cu noi înșine și cu cei de lângă noi! Putem gândi altfel, pentru a avea alte așteptări cu adevărat. Mulți se sperie de schimbul de generații, însă doar așa ne vom face bine!

Da! Candidez pentru prima dată! Nu mi-e rușine să o spun: nu am mult trâmbițata “experiență” fluturată de cei care au ocupat fotoliul de viceprimar ani la rând, fie că e vorba de cei de la PNL sau USR! Nu fac parte din vechile echipe care au condus acest oraș. Dar sunt singurul care pun în practică la modul real reformarea clasei politice județene! Și asta în timp ce alte partide, ce s-au dorit reformatoare, s-au înecat pe drum (USR și PRO România) acceptând toți traseiștii primiți cu brațele deschise de la partidele pe care acum le arată cu degetul. Dragi membri liberali, USR-iști sau social democrați: vă înțeleg frustrarea! Acesta este și motivul pentru care nu am acceptat să fac niciun blat cu șefii voștri de partid!

Astăzi nu este despre a promite, ci despre a spune un adevăr: nu ne va fi ușor! Va fi foarte greu să schimbăm Alba Iulia cu adevărat! Dar, după 30 de ani, trebuie să începem! Iar de data aceasta nu va trebui să o facem nici cu sapa, nici cu mapa, ci cu ștampila de vot!

Și împreună o vom scoate la capăt!”, a transmis Bogdan Lazăr, candidatul ALDE la Primăria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax