Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Teren de tenis și baschet pe acoperișul unui bloc de 7 etaje din Cluj-Napoca. Ideile unui dezvoltator imobiliar

Publicat

Piața imobiliară din Cluj este considerată printre cele mai competitive din țară, iar clienții care achiziționează apartamente sunt tot mai pretențioși.

Pentru a răspunde celor mai speciale cerințe, o firmă din Cluj-Napoca a finalizat un proiect inedit: amenajarea unui teren de sport pe acoperișul unui bloc de 7 etaje din cartierul Bună Ziua din oraș.

Terenuri de tenis și baschet pe acoperișul unui bloc cu 7 etaje

Din lipsa spațiilor de joacă pentru copii, dezvoltatorii din Cluj Napoca sunt tot mai inventivi în utilizarea spațiului de care dispun.

Imaginile proiectului sunt spectaculoase, iar locatarii blocului se vor putea bucura de acest teren, care va aduce mai multă valoare investiției imobiliare.

”Pentru acest proiect, am folosit pardoseala sportivă ‘Comfort+’ . Aceasta este perfectă pentru terenurile de tenis, baschet sau volei construite atât în interior cât și în exterior.

Însoțit de certificat ITF IV, acest sistem presupune aplicarea a 4-a straturi de rășini peste un covor moale din cauciuc lipit pe placa de beton. Elasticitatea sistemului asigură jucătorilor un confort maxim, reducând riscurile de accidentare”, arată reprezentanții de la firma Recon Sport pentru cluj24.ro .

Așteptăm să ne spuneți în comentarii care credeți că sunt opțiunile pentru dezvoltatorii imobiliari din Alba Iulia.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax