Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TRAGEDII pe șoselele din Alba. Zeci de vieți pierdute în accidente rutiere grave, petrecute în 2019

Publicat

Zeci de vieți sfârșite pe șoselele și segmentele de autostradă din județul Alba. Anul 2019 a fost marcat de accidente rutiere șocante, cu urmări grave, produse fie din cauza neatenției la volan sau a pietonilor, fie din cauza vitezei și consumului de alcool.

Vă prezentăm ”cronica neagră” a anului 2019 în județul Alba.

Citește și Retrospectiva ”orelor negre” din 2019. Crimele și faptele cu violență din Alba, care au șocat opinia publică, anul trecut

În luna decembrie s-au petrecut multe accidente rutiere grave. Polițiștii atenționat privind creșterea numărului de accidente și au apelat la șoferi și pietoni să circule cu atenție.

În noaptea de 21/22 decembrie, un microbuz cu șapte persoane s-a răsturnat în șanț, pe autostrada A1, Sebeș – Sibiu. O persoană a murit, alte două – tineri de 30 și 22 de ani – au fost transportați la UPU Sibiu, conștienți și policontuzionați.

Citește și ACCIDENT MORTAL pe Autostrada Sebeș – Sibiu: un microbuz cu șapte persoane s-a răsturnat. Un mort și doi răniți

În 15 decembrie, un bărbat de 82 de ani, din comuna Lupșa, care se deplasa pe lângă bicicletă a fost lovit mortal de o mașină condusă de o tânără din Baia de Arieș.

Citește și Biciclist în vârstă de 80 de ani, accidentat mortal de o mașină, pe raza comunei Lupșa

În 14 decembrie, un bărbat de 35 de ani, din comuna Cergău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în afara localității Lunca Târnavei, a pierdut controlul asupra acestuia, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș. În urma accidentului, șoferul autoturismului a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital unde a decedat.

Vezi și FOTO: Accident GRAV între Șona și Lunca Târnavei. Un bărbat a DECEDAT după ce un autoturism s-a ciocnit de un camion

În 11 decembrie, o femeie de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, l-a acroșat pe un bărbat de 66 de ani, din Alba Iulia, care era angajat în traversarea străzii Ardealului, în zona trecerii de pietoni. În accident, pietonul a suferit leziuni corporale grave și a decedat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Vezi și VIDEO: Bărbat accidentat MORTAL în zona unei treceri de pietoni din Alba Iulia. Precizări ale polițiștilor din Alba

În 2 decembrie, două persoane din Alba au murit și alte două au fost rănite, în urma unui accident grav petrecut, pe DN75, între localitățile Mihai Viteazul și Cornești, județul Cluj. Un camion înmatriculat în Alba a lovit un autoturism Dacia, înmatriculat tot în Alba.

Vezi FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL la Cluj cu victime din ALBA. Două persoane decedate după ce un camion a lovit o mașină pe contrasens

În 25 noiembrie, pe DN1 Teiuș – Aiud, un bărbat de 61 de ani a fost lovit mortal de un camion. Bărbatul se deplasa pe jos, pe partea dreaptă a drumului, pe sensul de mers Teiuș – Aiud. A murit în urma leziunilor suferite.

Citește și ACCIDENT MORTAL pe DN1 Teiuș-Aiud. Un bărbat de 61 de ani a murit după ce a fost lovit de un camion

În 20 noiembrie, un bărbat de 60 ani a fost accidentat grav de un autoturism, pe DN1, la intrare în Mirăslău. Ar fi traversat neregulamentar strada. Bărbatul a murit din cauza leziunilor incompatibile cu viața.

Citește și Accident GRAV la intrare în Mirăslău. Un bărbat de 60 de ani a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa DN1

În 12 noiembrie, un camion a fost lovit de un tren, pe raza localității Beldiu. La momentul sosirii echipajului de descarcerare, un bărbat, șoferul camionului era încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii. Nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, deoarece prezenta răni grave și a fost declarat decedat.

Vezi FOTO VIDEO- ACCIDENT GRAV: Camion LOVIT de un tren pe raza localității Beldiu. ȘOFERUL, declarat DECEDAT

În 11 noiembrie, un tânăr aflat la volan sub influența alcoolului a lovit un pieton de 61 de ani din Cergău. Șoferul a sunat la 112 și a spus că a găsit un bărbat căzut pe carosabil, apoi a părăsit locul faptei, încercând astfel să scape de răspundere. Pietonul avea o lovitură la cap și leziuni la picioare. Starea acestuia s-a agravat și a murit. Polițiștii l-au identificat ulterior pe șofer, un tânăr de 25 de ani, din comuna Cergău, care se afla sub influența băuturilor alcoolice și conducea un autoturism neînmatriculat. În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost reținut.

Citește și ACCIDENT mortal într-o comună din Alba. Cum a încercat să scape de răspundere un șofer care a lovit un pieton

În 7 octombrie, seara, un bărbat de 55 de ani din comuna Albac a fost acroșat de un autoturism al cărui șofer a fugit de la locul accidentului. În urma impactului, pietonul a fost proiectat, la o distanță de aproximativ 3 metri, pe malul râului Arieș  și a murit. Polițiștii au reușit să identifice autoturismul implicat în accident și pe șoferul acestuia, un tânăr de 25 de ani, din comuna Bistra, care, după producerea accidentului, plecase acasă.

Citește și ACCIDENT mortal lângă Albac. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul a fugit de la locul faptei

În 23 septembrie, un tânăr de 26 de ani care circula pe motocicletă și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut pe DN67 C Transalpina, între localitățile Șugag și Tău-Bistra. Cauza accidentului rutier a fost viteza neadaptată condițiilor de drum.

Citește și ACCIDENT MORTAL pe DN 67C Transalpina: Un tânăr care circula pe motocicletă a murit după ce a fost lovit de o mașină

În 4 septembrie, pe DN 1, la Gârbova de Jos, un bărbat în vârstă de 57 de ani din localitate, care a traversat drumul prin loc nepermis, a decedat după ce a fost surprins și accidentat de o mașină.

Citește și ACCIDENT GRAV pe DN1 la Gârbova de Jos. Un bărbat a DECEDAT după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa neregulamentar

Vezi și VIDEO: Momentul în care o femeie din Alba Iulia este acroșată de un automobil. Accident grav pe Bulevardul Revoluției

În 9 iulie, pe DJ 762, pe raza localității Ponorel, un bărbat de 30 de ani, din Vidra, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers și a acroșat o minoră de 13 ani, din Vidra, care se deplasa pe bicicletă. Ca urmare a accidentului, fata și-a pierdut viața.

Vezi și FOTO: ACCIDENT MORTAL într-o comună din Alba. O fetiță care se deplasa pe bicicletă A DECEDAT după ce a fost lovită de o mașină

În 16 iunie, un bărbat în vârstă de 60 de ani din Valea Lungă, aflat pe o motocicletă, și-a pierdut viața pe DN 14 B Valea Lungă – Micăsasa. Nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a ieşit de pe carosabil și a intrat într-o stivă de traverse.

Citește și ACCIDENT MORTAL pe DN14B Blaj-Copşa Mică. Un motociclist a DECEDAT după ce s-a izbit de o stivă de traverse

În 22 aprilie, un bărbat 37 de ani a murit la Certege, după ce s-a răsturnat cu un Suzuki Vitara.

accident certege

Vezi și FOTO: ACCIDENT GRAV la Certege, în Apuseni. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu o maşină de teren

În 21 aprilie, un tânăr în vârstă de 30 de ani din Pianu de Jos a decedat și alți doi au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un stâlp. Șoferul, din Pianu de Jos, se afla sub influența alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost reținut pentru 24 de ore. Victima decedată era pasager pe bancheta din spate.

Vezi FOTO-VIDEO: ACCIDENT rutier MORTAL la Strungari. Un tânăr din Pianu de Jos a decedat

În 11 aprilie, pe DN 1, la ieşire din Sebeş spre Sibiu, în zona localității Răhău, două persoane au decedat după un impact între două mașini. Unul dintre cele două autoturisme intrase în depășire.

Vezi FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL pe DN1 Sebeş-Sibiu. Două persoane DECEDATE, după un impact frontal între două maşini

În 1 aprilie, o fetiță în vârstă de un an și 7 luni a murit după ce a fost accidentată grav de un tractor, în cătunul Fața din comuna Albac. Tractorul era manevrat de un tânăr de 32 de ani, prin curtea familiei.

Citește și ACCIDENT GRAV în comuna Albac. O fetiță de un an și șapte luni a DECEDAT, după ce a fost acroșată de un tractor

În 18 martie, un șofer de TIR în vârstă de 51 de ani din Alba a acroşat un pieton pe DN 7, în localitatea Boița, l-a târât pe şosea, după care bărbatul a fost lovit şi de un autoturism şi a decedat. Conducătorul TIR-ului şi-a continuat drumul şi a fost prins pe A1.

Citește și Un șofer de TIR din Alba, prins pe A1, după ce a lovit MORTAL un pieton pe DN 7 și A FUGIT de la locul accidentului

În 13 martie, pe Drumul National 1, la kilometrul 401, la ieşire din Teiuş spre Aiud, un bărbat în vârstă de 47 de ani în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins şi accidentat pe un bărbat de 37 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale grave și a decedat, la spital.

Citește și ACCIDENT GRAV pe DN1, la ieșirea din Teiuș spre Aiud. Un bărbat a DECEDAT, după ce a fost lovit de o mașină

În 27 februarie, un bărbat de 48 de ani din Cluj a decedat în urma unui grav accident rutier, produs pe DN 14 B, la ieșirea din Teiuș spre Blaj. Șoferul a pierdut controlul autoturismului și a intrat frontal într-un picior de susținere a pasarelei Autostrăzii A 10, care supratraversează Drumul National 14 B.

Vezi FOTO: ACCIDENT GRAV la ieșirea din Teiuș spre Blaj. Un șofer a DECEDAT, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

În 31 ianuarie, o femeie în vârstă de 86 de ani din Alba Iulia a murit, în urma unui accident rutier petrecut în cartierul Cetate. Vârstnica traversa strada pe culoarea roşie a semaforului şi a fost acroşată de o maşină condusă de un tânăr de 22 de ani.

Citește ACCIDENT la Alba Iulia: O femeie a murit, lovită de o maşină. Traversa strada pe culoarea roşie a semaforului

Vezi și ACCIDENT mortal pe Autostrada Sebeş-Sibiu. Camion răsturnat pe carosabil, şoferul a decedat

În 10 ianuarie, doi oameni au murit în accident pe A1 între Sebeș și Orăștie. Accidentul s-a produs după ce un şofer de 54 de ani a adormit la volan şi a intrat cu autoturismul în spatele semiremorcii unui TIR. Mașina a fost aruncată în parapetele de pe mijlocul autostrăzii. Au murit pasagerul dreapta și cel de pe bancheta din spate.

Vezi FOTO: ACCIDENT MORTAL pe Autostrada A1, Sebeș-Orăștie. Două persoane au DECEDAT, după ce o mașină a intrat într-un TIR

Vezi și FOTO: Şofer din Alba implicat în ACCIDENT MORTAL pe DN15 în judeţul Mureş. Două persoane şi-au pierdut viaţa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax