Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

27 martie: Licitaţie la Primăria Alba Iulia pentru închirierea a şase tonete mobile, amplasate în Cetatea Alba Carolina. Înscrieri până luni

Publicat

Primăria Alba Iulia pregăteşte intrarea oraşului în sezonul turistic estival. În 27 martie are loc la sediul administraţiei locale licitaţia pentru închirierea până la 31 octombrie a şase tonete mobile pentru comerţ stradal de alimente. Este vorba despre mijloacele pentru comerţ ambulant care au mai fost puse la dispoziţie şi în 2013 şi pentru care contractele de închiriere se scot la licitaţie anual. Acestea se vor afla în zona istorică a oraşului, în Cetatea Alba Carolina.

Potrivit anunţului Primăriei municipiului Alba Iulia, luni, 17 martie, a început perioada de înscriere la licitaţia din 27 martie, organizată la sediul de pe Calea Moţilor, nr.7, bl. S1, sc. E, la ora 13.00. Se vor închiria până în 31 octombrie 2014 şase 6 tonete mobile (se vor deplasa dintr-un loc în altul, făra a staţiona pe domeniul public).

Preţul minim de închiriere este de 6 lei/mp/zi, iar înscrierile la licitaţie se fac până în 24 martie, la sediul Serviciului Administrarea Domeniului Public şi Privat.

În caz de neadjudecare sau amânare a şedinţei de licitaţie, aceasta se va repeta în data de 3 aprilie 2014, iar înscrierea se face în perioada 28 martie – 2 aprilie 2014.

Cele 6 tonete mobile sunt destinate comercializării de alimente. Anul trecut, acestea au fost adjudecate la suma de 7 lei pe zi/mp.

Tot pentru comerţ stradal sezonier în Cetatea Alba Carolina – zonă în care sunt organizate mai multe evenimente cu potenţial de atracţie a turiştilor, Primăria Alba Iulia a mai pus la dispoziţie anul trecut 13 locaţii de amplasare a trăsurilor de epocă unde vor fi comercializate produse de artizanat și alimente care nu necesită preparare. Contractele au fost încheiate pentru o perioadă de patru ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax