Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) eMAG: HDD externe, pentru un plus de capacitate la calculatorul sau laptopul tău‎. Vezi cele mai bune oferte

Publicat

hdd externe Un hard disk extern este util pentru orice utilizator care doreşte să păstreze anumite date în siguranţă, de la galeriile foto din vacanțe până la filmele și serialele preferate care ocupă prea mult spațiu pentru a fi stocate pe laptop sau desktop. Dacă ești în căutarea unui astfel de dispozitiv, eMAG are în oferta sa o mulțime de modele, de capacități geneorase și la preturi care nu sunt foarte mari.

Soluția ideală pentru stocarea datelor – documente, conținut video și foto, filme, jocuri – este, fără îndoială, utilizarea unui HDD extern. Acesta vă oferă, în principal, mai mult spațiu de stocare, pentru informațiile pe care le păstrați, în mod normal, în laptop sau desktop.

Dincolo de posibilitățile avansate de stocare, hardurile externe sunt perfecte pentru a vă asigura portabilitatea, siguranța și facilitatea în accesare a documentelor stocate.

La momentul actual sunt numeroase magazine online care oferă o gamă largă de hard disk-uri externe. Printre cele mai cunoscute magazine se numără și eMAG.

eMAG are în oferta sa peste 200 de modele diferite de HDD-uri externe, de capacități generoase și la prețuri care nu sunt foarte mari.

În această perioadă, reducerile pentru această categorie pot ajunge până la 30%.

Serviciile multiple pe care eMAG le pune la dispoziție clienților săi, precum livrarea rapidă a coletului în 2 ore, deschiderea coletului la livrare, 30 zile drept de retur, suport și comenzi 24/7, plata cu cardul în rate fără dobândă sau finanțarea în rate prin eCREDIT, fac alegerea noastră să fie mai ușoră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax