Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe calea ferată din Șard: Un tren personal a lovit un autoturism la trecerea fără barieră peste șine

Publicat

Un accident s-a petrecut miercuri, 8 august, în jurul orei 16.21, în Șard. Un tren personal a lovit un autoturism, în timp ce acesta încerca să traverseze șinele peste o trecere fără bariere. Persoanele din autoturism nu au suferit leziuni.

Potrivit IPJ Alba, autoturismul acroșat de tren este înmatriculat în Italia, iar, în afară de șofer, în interior se mai afla un pasager.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 08.08.2012, ora 15.59, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, pe strada Popii, din localitatea Șard, județul Alba.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului, a constatat faptul că L.I. de 26 de ani, din comuna Ighiu, județul Alba, în timp ce a condus autoturismul pe strada Popii din Șard, la trecerea la nivel cu cale ferată semnalizată cu indicatoarele: „Trecerea la nivel cu o cale ferată simplă, fără bariere” și „Oprire”, nu a oprit să se asigure și a continuat deplasarea. În timp ce se afla pe calea ferată, motorul autoturismului s-a oprit. Conducătorul auto a văzut că din directia Alba Iulia-Zlatna circula un tren Regiotrans, și atât acesta cât și pasagerul au sărit din autoturism, acesta fiind împins de tren aproximativ 10 metri.

În urma producerii accidentului, nu au rezultat vătămări corporale.

Față de L.I. polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale și reținere a permisului de conducere pentru o perioadă de 90 zile.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax