Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurs Naţional anual pentru studenţii de la Arhitectură

Publicat

Concursul Anual al Studenţilor Arhitecţi, aflat la cea de-a doua ediţie în 2012, se va lansa oficial, în 24-25 martie, la Braşov. Evenimentul este organizat de asociaţiile studenţeşti din România şi se adresează exclusiv studenţilor din anul II. Concursul beneficiază de un juriu internaţional, iar acesta va selecta 20 de lucrări care vor fi prezentate într-o expoziţie itinerantă. Câştigătorii concursului vor fi desemnaţi din rândul celor 20 de participanţi şi premiaţi pe 23 iunie, în cadrul unei Gale de Premiere.

Concursul Anual al Studenţilor Arhitecţi se desfăşoară pe durata a trei luni şi reuneşte participanţi ai tuturor Facultăţilor de Arhitectură din România. În plus, în premieră, la concursul din acest an vor lua parte şi studenţi ai unor facultăţi de profil din Republica Moldova şi Rusia. De asemenea, la eveniment participă şi studenţi ai Facultăţii de Arhitectură din cadrul Universităţii „Spiru Haret”, susţinuţi de Asociaţia Studenţilor Arhitecţi „Spiru Haret”, în calitate de membru organizator al concursului naţional.

Jurizarea va avea loc tot la Braşov, între 15-16 iunie, iar pe 17 iunie se vor anunţa finaliştii şi nominalizările.

În concurs vor rămâne 20 de lucrări, iar acestea vor fi prezentate într-o expoziţie itinerantă. Lucrările nominalizate vor participa la selecţia finală pentru desemnarea câştigătorilor.

Concursul beneficiază de prezenţa unui juriu internaţional şi se va încheia pe 23 iunie 2012, cu o Gală de Premiere.

Foto: arhitectura-1906.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax