Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Judecătoria Câmpeni va avea sediu nou, la începutul anului viitor

Publicat

Începând cu anul 2011, noua clădire a Palatului Justiţiei din Câmpeni va fi funcţională, după cum a declarat, pentru Alba24.ro, primarul oraşului Câmpeni, Ioan Călin Andreş.

Potrivit acestuia, construcţia, cea mai importantă de acest fel din Apuseni, este aproape de finalizare. Banii pentru construirea clădirii, în jur de 2 milioane de euro, au fost asiguraţi de Ministerul Justiţiei. O parte din terenul pe care a fost ridicată impunătoarea construcţie, aproximativ 800 de metri pătraţi, a fost pus la dispoziţie de administraţia publică Câmpeni, în urmă cu doi ani.

Aşadar, Judecătoria Câmpeni, al cărei serviciu public se adresează unui număr de aproximativ 10.000 locuitori arondaţi, va funcţiona într-o clădire proprie, adecvată. Până acum, instanţa şi-a desfăşurat activitatea într-un spaţiu închiriat şi adaptat la condiţiile necesare.

Teritorial, Judecătoria Câmpeni are în circumscripţia sa trei oraşe si 19 comune, cu satele aferente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax