Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Muzeul Național al Unirii și Sala Unirii vor fi deschise pentru a primi grupuri de elevi din toată țara în săptămâna „Școala Altfel”

Publicat

Muzeul Național a Unirii și Sala Unirii vor fi deschise luni, 1 aprilie 2013, pentru a primi grupuri de elevi din toată țara, care vor veni în excursie la Alba Iulia, în săptămâna „Școala Altfel”. Cu toate că în mod normal muzeul nu are program de vizitare în zilele de luni, clase de elevi din mai multe orașe ale țării și-au anunțat vizita.

Vizită în Sala Unirii este gratuită, iar biletul pentru vizitarea Muzeului Național al Unirii costă 3,5 lei de persoană.

În 2012, în săptămâna „Şcoala Altfel”, Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia a înregistrat un număr record de vizitatori: peste 10.000 de persoane. Majoritatea au fost elevi și preșcolari din toată ţara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax