Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mandat de arestare preventivă pe 15 zile pentru tânărul care a tras focuri de armă în zona Tribunalului Alba

Publicat

Bogdan Vasile Potopea, fiul unui om de afaceri din Alba Iulia a ajuns în faţa magistraţilor Judecătoriei Alba Iulia, vineri, cu propunere de arestare preventivă, după ce joi a tras focuri de armă asupra unui grup de persoane, la o oră de vârf şi în cea mai populată zonă din municipiu, centrul vechi al oraşului. Bogdan Vasile Potopea are 23 de ani şi îşi va petrece următoarele 15 de zile după gratii. Atât fiul cât şi tatăl, Marius Potopea, nu sunt străini de lumea infracţională.

Procurorii au propus magistraţilor Judecătoriei Alba Iulia arestarea preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri, dar instanţa a dispus arestarea acestuia doar pentru 15 zile.

Tânărul a fost prins de poliţişti joi, după ce a ameninţat cu un pistol de tip „Air soft” şi chiar a tras înspre trei tineri din Sibiu, care sunt, se pare o parte dintre membrii cunoscutului grup infracţional „Lenis”. Aceştia se aflau în Alba Iulia pentru a se prezenta la Tribunalul Alba, unde aveau termen de judecată în dosarul în care au calitate de inculpaţi.

Incidentul a avut loc în apropierea Tribunalului Alba şi a sediului DNA, la ora 11.00, respectiv pe strada Regina Maria din municipiu. Ceea ce iniţial părea a fi în ochii poliţiştilor o reglare de conturi între bande de infractori s-a dovedit de fapt a fi un conflict izbucnit din cauza unui loc de parcare. Atât autorul faptei cât şi victimele au declarat în faţa oamenilor legii că nu s-au cunoscut anterior şi că cearta a pornit din cauza locului de parcare pe care ambele autoturisme intenţionau să îl ocupe.

Bogdan Potopea a fost reţinut joi pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă. Tatăl tânărului, omul de faceri Marius Potopea, a intrat în vizorul oamenilor legii la începutul acestui an pentru tentativă la comiterea infracţiunii de înşelăciune. Acesta a fost acuzat că ar fi declarat furată o maşină închiriată de la o societate comercială din Alba Iulia pe care, în realitate, a utilizat-o în interes propriu. Vezi ce a făcut Bogdan Potopea aici

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Chioran

    vineri, 14.10.2011 at 22:17

    foarte bun articol…,felicitari.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax