Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Regionalizare: Proiectul USL privind organizarea unui refrendum nu a intrat pe ordinea de zi a şedinţei de joi. Consilierii au votat împotrivă

Publicat

Consilierii judeţeni nu au fost de acord cu introducerea pe ordinea de zi a şedinţei de joi a proiectului privind organizarea unui referendum pentru consultarea populaţiei referitor la regionalizarea propusă de Traian Băsescu, iniţiat de USL. Consilierii Opoziţiei au fost numiţi de către preşedintele Ion Dumitrel „alianţă socialistă”, apelativ ce a stârnit reacţiile liberalului Simion Creţu.

Referitor la necesitatea organizării unui referendum, Simion Creţu atrage din nou atenţia asupra faptului că acesta este obligatoriu prin lege şi că este singura modalitate prin care se va putea face o imagine mai clară asupra ceea ce îşi doresc cetăţenii. „Mai avem foarte puţin timp la dispoziţie. Trebuie să ştim când va avea loc această şedinţă extraordinară în care vom putea vota proiectul iniţiat de USL. Până ne trezim noi să convocăm şedinţa, ne trezim cu judeţul desfiinţat”, a spus Simion Creţu.

La rândul său, preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a subliniat în faţa consilierilor că nu este normal să se decidă în nume propriu soarta acestui judeţ: „Nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă şi sunt convins că nici dumneavoastră. Trebuie să încercăm să menţinem ceea ce are judeţul nostru acum şi aici mă refer la instituţii. Trebuie să se supună la vot pentru că e în folosul cetăţenilor, inclusiv al angajaţilor Consiliului Judeţean”.

Preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel a transmis consilierilor că va ţine cont de poziţia acestora şi le va transmite un răspuns în „timp util”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    joi, 23.06.2011 at 16:17

    EU PERSONAL SI SOTIA SUNTEM PENTRU REFERENDUM,DAR LE PASA DE PAREREA NOASTRA CELOR DE LA PUTERE????????DIN PACATE-NU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax