Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea până în 8 iulie: Temperaturi mai mari decât normalul perioadei. Unde va ploua abundent. Prognoza meteo pe patru săptămâni

prognoza meteo vremea

Publicat

Vremea până în 8 iulie: Temperaturi mai mari decât normal. Unde va ploua abundent. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie a actualizat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni.

Meteorologii de la ANM spun că ne așteaptă o perioadă călduroaasă, cu temperaturi mai mari decât normal.

În ceea ce privește cantitatea de precipitații, vor alterna perioadele în care va ploua abundent cu cele în care cantitățile de precipitații vor fi deficitare. Ploi abundente sunt prognozate, potrivit ANM, mai ales la jumătatea lunii iunie și începutul lui iulie.

VREMEA în ALBA, săptămâna 10-16 iunie 2024. Prognoza meteo pe localități: Vom avea o săptămână împărțită între zile caniculare, cu temperaturi maxime de 29 – 30 de grade Celsius, dar și zile în care sunt anunțate ploi torențiale și furtuni puternice.

Prognoza meteo pe patru săptămâni, în intervalul 10 iunie – 8 iulie 2024.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 10 – 17 iunie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în jumătatea sud-estică a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice și sud-estice. În rest, temperaturile vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-vestice, în zona Munților Apuseni și în Carpații Meridionali.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 17 – 24 iunie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 24 iunie – 1 iulie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sudice și sud-estice. În rest, vor fi în general apropiate de cele specifice.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile nord-estice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 1 – 8 iulie 2024

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru aceeastă săptămână în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval în majoritatea regiunilor. Există posibilitatea unui ușor excedent în extremitatea de nord a țării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax