Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

25 iunie: Festivitatea de absolvire a Promoției 2022, a Universității din Alba Iulia. Parada studenților pe Porțile Cetății

Publicat

parada

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va organiza sâmbătă, 25 iunie, Festivitatea de absolvire a Promoției 2022. Ceremonia de absolvire va începe la ora 9.00, în fața Casei de Cultură a Studenților. 

Din fața Casei de Cultură aceștia vor porni într-o paradă a absolvenților, pe Porțile Cetății, unde vor fi întâmpinați cu un moment special oferit de Garda Cetății. 

De asemenea, festivitatea va include și momentul simbolic de predare a Cheii Promoției, precum și decernarea diplomelor pentru cei mai merituoși dintre absolvenții tuturor programelor de licență și de masterat.

Festivitatea de absolvire va avea loc în Piața Cetății, din fața Universității ”1 Decembrie 1918”.

Toți absolvenții promoției 2022 a UAB beneficiază gratuit, din partea Universității (pentru Parada Absolvenților, Cursul Festiv al întregii promoții și cursurile festive pe specializări), de ținutele festive complete, specifice fiecărei facultăți (personalizate), în regim de împrumut. Distribuirea acestora se va face prin șefii de grupe.

De asemenea, participanții vor primi flyere cu Imnul Gaudeamus și cu „Jurământul Absolventului UAB”, jurământ care se va rosti  în cadru festiv, în timpul ceremoniei.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax