Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Biroul de evidența a persoanelor din Alba Iulia se va muta într-o nouă locație. Unde va fi situat

Publicat

Lucrările de amenajare pentru un nou birou al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) Alba Iulia au început de curând. 

Potrivit viceprimarului Emil Popescu, în viitorul apropiat, biroul va funcționa în clădirea de lângă Primăria Alba Iulia, mai exact, în fostul spațiu al Bancpost.

” Acolo se va muta Serviciul de evidență a populației și va fi înființat acel birou unic pe care ni-l dorim cu toții și care va uşura interacţiunea cetăţenilor cu serviciile Primăriei”, a precizat acesta într-o postare pe Facebook.

Lucrările sunt estimate să dureze 60 de zile, iar costul lucrărilor de amenajare a spaţiului este de 316.806,68 lei fără TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. eu

    vineri, 20.08.2021 at 10:29

    Birou unic îți dorești dumneata. Iar găsiți 3 fraieri care lucrează și restul angajaților din clădire nu. Te-ai uitat pe vreo grila de salarizare sa vezi ce discrepante sunt între angajați pe aceeași funcție. Ai văzut ca o femeie de serviciu ia mai mult decât un alt coleg care are studii superioare …. nu , asta nu vedeți dar înființați tot porcarii și orașul pute sub gunoaie.

  2. Dora Mateescu

    vineri, 20.08.2021 at 11:23

    Un serviciu plin de incompetenti are vorbesc urat cu oamenii si se cred buricul pamantului. Ar trebui sa se faca prima data curatenie intre ei si apoi sa faceti sedii luminoase si frumos mirositoare. Ca degeaba miroase a lacramioare daca „tantile” de la birou se cred Dumnezei fara aura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax