Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Eleva din Alba Iulia, Sofia Sinea, a câștigat faza județeană pentru clasa a III-a a concursului național de matematică Lumina Math

Publicat

Eleva Școlii Generale ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, Sofia Maria Sinea, a câștigat faza județeană pentru clasa a III-a a concursului național de matematică ”Lumina Math”.

Pasiunea pentru matematică dar și multe ore de muncă suplimentară au adus cel mai bun punctaj la faza județeană a Concursului național de matematică ”Lumina Math” pentru Sofia Maria Sinea, elevă în clasa a III-a la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

Sub îndrumarea învățătoarei Alina Muntean, eleva în vârstă de 10 ani din Alba Iulia a reușit să-și demonstreze aptitudinile deosebite pe care le are la această materie și a fost răsplătită pentru performanța sa cu o tabără care se va desfășura vara viitoare.

La nivel național numărul participanților la Concursul ”Lumina Math” s-a ridicat la 3133 de elevi. ”Lumina Math” este un concurs național cu tradiție ce atrage cei mai buni mici matematicieni din țară.

”Materia mea preferată este matematica și de aceea nu pot spune că mi s-a părut greu să câștig acest concurs. A contat mult susținerea pe care am avut-o din partea părinților și a doamnei învățătoare”, a spus Sofia Maria Sinea, câștigătoare fazei județene a concursului ”Lumina Math” la categoria ei de vârstă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax