Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman, declarație dură după ce legea care interzice eliberarea condiționată a criminalilor a fost atacată la CCR

Publicat

roman

Deputatul de Alba, Florin Roman, a transmis o declarație de presă, după ce legea pe care a inițiat-o, care  interzice eliberarea condiționată a criminalilor, violatorilor și tâlharilor, a fost atacată la Curtea Constituțională.

Declarația lui Florin Roman: 

”Au trecut zile bune de la tragicul eveniment de la Mehedinți, unde un criminal în serie, eliberat conditionat după 5 crime, a incendiat o tânără, din răzbunare și s-a așternut liniștea în sistemul de justiție.

Criminalul eliberat conditionat a avut timp suficient să acționeze pentru că deși a fost depusă plângere împotriva lui, nici un procuror nu l-a deranjat, iar un magistrat l-a pus în libertate.

De ce tace CSM în acest caz? Am înțeles că ICCJ a atacat la CCR legea care interzice eliberarea condiționată a criminalilor, violatorilor și tâlharilor pe motiv că ar produce efecte juridice doar pentru viitor.

Așa? Și ce ați făcut voi stimați magistrați până acum pentru a-i opri să mai ucidă și să mai violeze? Să facă noi și noi victime!

Sau unde erați domnilor când Dragnea și ai lui măcelăreau Codul Penal și Codul de Procedura Penală? Unde era indignarea dumneavoastră și a Avocatului Poporului când 21.000 de infractori din generația Tudorel Toader erau lăsați liber pe stradă să ne atace mamele, soțiile și copiii? Este adevărat, unii ați protestat… în tăcere!

Mulți judecători sunt extrem de îngăduitori cu interlopii, cu membrii dovediți ai crimei organizate, cu criminalii, violatorii și tâlharii.

Care apoi ucid, violează și tâlhăresc din nou. Iar CSM tace! Ca și în cazul Turnagiu. Dar vă adunați domnilor judecători în câteva ore să atacați impozitarea pensiilor speciale și blocarea interdicției de eliberare condiționata pentru criminali, violatori și tâlhari.

Ca deputat, m-am luptat ani de zile în Parlament cu Dragnea și compania care dorea complet mutilată justiția, care dădea mai multe drepturi infractorilor decât victimelor. Și nu regret! Eu cred în ideea de Justiție și port un respect deosebit pentru cei care își fac meseria, și nu sunt puțini!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax