Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: CRIMA din Răhău. Polițiștii care l-au prins pe atacator sunt din Sebeș și l-au căutat cu motociclete enduro prin pădure

Publicat

Cei doi polițiști care l-au prins pe autorul crimei de la Răhău sunt de la Poliția Sebeș și au plecat în căutarea acestuia cu motociclete enduro. Atacatorul se ascunsese în pădure.

Detaliile au fost făcute publice pe pagina de Facebook Polițiști-Uniți suntem puternici.

Crețu Ionuț Dragoș din cadrul – Secției 7 Politie Rurală Sebeș și Pop Horea Cosmin din cadrul Poliției Sebeș – Biroul Rutier, în cursul zilei de azi, 19.04.2021, au reușit prinderea autorului infracțiunii de omor săvârșit în noaptea de 18/19.04.2021 în localitatea Răhău, jud. Alba, după ce acesta a fugit de la locul faptei și s-a ascuns în pădure.

Precizez că cei doi colegi au plecat în căutarea autorului cu 2 motociclete de teren, iar după mai multe ore de căutări au reușit să identifice și să rețină autorul care avea asupra sa un cuțit, fiind extrem de violent, într-o pădure din apropierea mun. Sebeș”, este mesajul menționat.

Unul dintre cei doi polițiști precizează că au fost ajutați de trei voluntari, că fără aportul acestora era posibil ca suspectul să nu fie găsit și le mulțumește pentru ajutor.

Reamintim că luni dimineața, în jurul orei 4.00, Alexandru P., bărbatul 36 de ani din Răhău, l-ar fi înjunghiat pe un tânăr de 22 de ani din sat, cu un cuțit, în zona inimii și a rănit-o pe iubita acesteia, o tânără de 21 de ani.

După ce i-ar fi atacat, bărbatul a fugit de la locul faptei. Atacatorul a fost prins luni, în jurul amiezii, într-o pădure din apropierea localității Răhău.

Vezi și FOTO-VIDEO: CRIMA de la Răhău. Principalul suspect, la audieri, la sediul Poliției Sebeș. Va fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și va fi propus pentru arestare preventivă.

sursă foto: Facebook (Polițiști – Uniți suntem puternici)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax