Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum arată porțiunea din drumul DJ 106E Șugag – Jina unde s-a surpat carosabilul. Șoferii pot circula pe un singur sens

Publicat

O porţiune de 20 de metri din drumul judeţean DJ 106 E Jina – Şugag (limita judeţului Alba) s-a surpat din cauza apei care s-a infiltrat în urma precipitaţiilor, a anunţat purtătorul de cuvânt al Drumuri şi Poduri SA Sibiu, Monica Iliescu.

Vezi și VIDEO: Furia apelor face ravagii în Apuseni. Drumul către Poiana Sohodol, rupt de puhoaie

„În cursul zilei de ieri, pe DJ 106E Jina – limita judeţului Alba, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile s-a surpat drumul (partea dreaptă, dinspre Jina înspre Şugag). S-a infiltrat apa din cauza precipitaţiilor din ultima vreme. A plouat şi ieri şi a cedat”, a explicat Monica Iliescu.

Șoferii pot circula pe un singur sens, în zona de drum afectată.

„S-au montat balize şi bandă reflectorizantă pentru avertizare pe o porţiune de aproximativ 20 de metri. Pe porţiunea de drum afectată, circulaţia se desfăşoară pe un singur sens. Rugăm participanţii la trafic să circule cu atenţie sporită pe această porţiune de drum”, a spus Monica Iliescu.

sursa: agerpres.ro

foto: Drumuri şi Poduri SA Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax