Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: În 15 martie încep lucrările de modernizare a Podului Minciunilor din Blaj. Noul pod ar urma să fie finalizat în acest an

Publicat

Lucrările de reabilitare și modernizare a Podului Minciunilor din Blaj vor începe în data de 15 martie, a anunțat joi primarul Gheorghe Valentin Rotar. 

Noul pod va avea 5 benzi de circulație rutieră și două trotuare acoperite și încălzite și va fi una dintre cele mai spectaculoase construcții din România. Acesta ar urma să fie finalizat până la 1 decembrie 2022.  

„Astăzi am predat amplasamentul în vederea execuției lucrărilor pentru reabilitarea și modernizarea Podului Minciunilor. Lucrările vor începe în data de 15 martie și vor fi efectuate de Retter Projectmanagement SRL Șelimbăr.

Termen de finalizare: 1 decembrie 2022!

Pe perioada lucrărilor, traficul rutier în zonă va fi deviat, iar soluțiile, identificate deja, pe care le vom anunța din timp, au fost gândite astfel încât disconfortul creat să fie minim.

Valoarea investiției, proiect tehnic și execuție lucrări, este de 11.749.709,85 lei (fără TVA).

Reabilitarea și modernizarea Podului Minciunilor este o investiție foarte importantă pentru Blaj, care va rezolva dificultățile create de traficul rutier din zonă.

Noul pod va avea 5 benzi de circulație rutieră și 2 benzi pentru circulația pietonală (trotuare acoperite și încălzite) și va fi una dintre cele mai spectaculoase construcții din România, cu soluții arhitecturale contemporane care respectă patrimoniul existent în zonă!

Investim în Blaj, investim în noi!”, a scris primarul Gheorghe Valentin Rotar, pe pagina de Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    joi, 17.02.2022 at 19:53

    Cand va fi finalizata modernizarea Podului Minciunilor, Domnul Primar V. Rotar sa-i cheme pe ” stimabilii ” deputat PSD de Alba, si PE Brutarul din Santimbru, ” Omul de AFARCERI ” Individul Senator de Alba, Sa isi VOMITE Minciunile LOR de pe balustrada LUI ( A podului ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax