Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Practicanții de taekwondo de la Revolution Academy Alba Iulia, premiați pentru rezultate excelente în 2019

Publicat


taekwondo

Anul competițional 2019 s-a încheiat pentru clubul de taekwondo și kickbox – Revolution Academy cu o ceremonie de premiere pentru luptătorii de taekwondo. 

Clubul din Alba Iulia a reușit într-un an de zile să puncteze mai multe performanțe notabile. Practicanții de taekwondo au reușit să aducă acasă, de la campionate naționale, dar și de la competiții europene, mai multe medalii de aur și chiar un loc de vicecampion. 

Sâmbătă, 21 decembrie, la Sebeș, clubul și-a premiat practicanții de taekwono pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut în anul 2019. 

taekwondo

Printre rezultatele obținute în acest an amintim: trei medalii de aur și una de bronz la Cupa României desfășurată la Iași, o medalie de aur, una de argint și una de bronz la Campionatul Internațional de la Bratislava, un loc trei la Campionatul Balcanic din Bulgaria și titlul de vicecampion la Campionatul european de copii. 

taekwondo

De asemena, în 2019, clubul și-a trecut în palmares multiple medalii la campionatele naționale desfășurate pe tot parcursul anului. 

taekwondo

”A fost un an competițional încărcat, dar am reușit oriunde am mers să reprezentăm cu succes județul Alba și chiar România. Le reamintesc părinților că taekwondo este un sport de contact olimpic. La Revolution Academy încurajăm mișcarea, practicarea unui sport într-un mediu controlat și dezvoltarea copiilor.

taekwondo

De asemenea, la grupele de kickbox, care sunt adresate adolescenților și adulților promovăm practicarea unui sport de contact pentru dezvoltarea fizică și mentală, dar și pentru autoapărare.

taekwondo

Îi așteptăm în 2020, alături de noi pe cei care doresc să practice kickbox sau taekwondo în Alba Iulia și Sebeș”, a declarat Alin Moldovan, antrenorul Revolution Academy pentru Alba24.ro. 

sursă foto: Facebook – Adrian Bogdan


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Atenție călători! MODIFICĂRI în circulația mai multor trenuri care trec prin zona Teiuș, din 27 ianuarie. LISTA

Publicat

CFR Călători a anunțat modificări temporare substanțiale în mersul trenurilor. Orarul de circulație urmează să fie diferit pentru câteva zeci de trenuri, în urma unor lucrări de reabilitare la infrastructura feroviară pe secțiunea Coșlariu Grupa Podu Mureș – Teiuș. La majoritatea trenurilor schimbările vor ține patru luni, în câteva cazuri se adaugă peste 30 de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Accident evitat în ultima clipă, în Hunedoara. Șoferul unui camion, la un pas de tragedie după o manevră inconştientă

Publicat

Un şofer de camion a fost la un pas să provoace un accident grav pe DN 7, în Hunedoara. O cameră de bord a surprins incidentul petrecut joi, între Simeria și Deva, în zona barierei de la Săulești. În imagini se vede cum camionul intră de pe un drum secundar pe şoseaua naţională, fără să […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Acțiune nocturnă de amploare a polițiștilor din Alba Iulia pentru combaterea consumului de alcool și droguri

Publicat

Polițiștii rutieri din Alba Iulia au organizat sâmbătă noaptea o acţiune de amploare pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.  Acțiunea a început în jurul orei 22.30, de pe Bulevardul Încoronării, din zona parcării de la Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan dar s-a derulat în mai multe puncte din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Alba Iulia NECUNOSCUTĂ. Topul curiozităților legate de fortificația orașului, care a dăinuit peste un mileniu

Publicat

De la întemeierea oraşului de către romani, în urmă cu aproape două mii de ani, şi până în zilele noastre, Alba Iulia a trecut prin tot atâtea transformări, încât este aproape imposibil ca cineva să-i cunoască toate secretele. Ca toate oraşele vechi, Alba Iulia păstrează, pe lângă clădirile-simbol şi mici secrete, lucruri mai puţin cunoscute. […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate