Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Practicanții de taekwondo de la Revolution Academy Alba Iulia, premiați pentru rezultate excelente în 2019

Publicat


taekwondo

Anul competițional 2019 s-a încheiat pentru clubul de taekwondo și kickbox – Revolution Academy cu o ceremonie de premiere pentru luptătorii de taekwondo. 

Clubul din Alba Iulia a reușit într-un an de zile să puncteze mai multe performanțe notabile. Practicanții de taekwondo au reușit să aducă acasă, de la campionate naționale, dar și de la competiții europene, mai multe medalii de aur și chiar un loc de vicecampion. 

Sâmbătă, 21 decembrie, la Sebeș, clubul și-a premiat practicanții de taekwono pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut în anul 2019. 

taekwondo

Printre rezultatele obținute în acest an amintim: trei medalii de aur și una de bronz la Cupa României desfășurată la Iași, o medalie de aur, una de argint și una de bronz la Campionatul Internațional de la Bratislava, un loc trei la Campionatul Balcanic din Bulgaria și titlul de vicecampion la Campionatul european de copii. 

taekwondo

De asemena, în 2019, clubul și-a trecut în palmares multiple medalii la campionatele naționale desfășurate pe tot parcursul anului. 

taekwondo

”A fost un an competițional încărcat, dar am reușit oriunde am mers să reprezentăm cu succes județul Alba și chiar România. Le reamintesc părinților că taekwondo este un sport de contact olimpic. La Revolution Academy încurajăm mișcarea, practicarea unui sport într-un mediu controlat și dezvoltarea copiilor.

taekwondo

De asemenea, la grupele de kickbox, care sunt adresate adolescenților și adulților promovăm practicarea unui sport de contact pentru dezvoltarea fizică și mentală, dar și pentru autoapărare.

taekwondo

Îi așteptăm în 2020, alături de noi pe cei care doresc să practice kickbox sau taekwondo în Alba Iulia și Sebeș”, a declarat Alin Moldovan, antrenorul Revolution Academy pentru Alba24.ro. 

sursă foto: Facebook – Adrian Bogdan


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

OFICIAL: 2.109 cazuri de coronavirus în România. Măsurile luate de autorități. Ordonanțele militare 5 și 6, integral

Publicat

coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni seara, că în România s-au înregistrat 2.109 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 (până la ora 20.00), din care 593 în municipiul Suceava. „Referitor la situația generală în țară, raportul Centrului național de conducere și coordonare a intervenției, de la ora 20.00, arată că la acest moment sunt […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Suceava și alte 8 comune intră în CARANTINĂ. Au aproape 600 de cazuri de COVID-19. A fost adoptată Ordonanța Militară nr. 6

Publicat

Ministrul Marcel Vela a anunțat, luni seara, că municipiul Suceava și zona limitrofă intră în carantină. A fost adoptată Ordonanța Militară nr. 6. Potrivit secretarului de stat Raed Rafat, în România au fost înregistrate 2.109 cazuri de COVID-19, iar 593 dintre acestea sunt în Suceava. ”Este o situație complexă si trebuie analizată punctual și național. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Peste 2000 de cazuri COVID-19 în România. Ordonanțele Militare 5 și 6. Declarații Marcel Vela, Raed Arafat

Publicat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat au susținut declarații de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, luni seara. Raed Arafat a precizat că au fost confirmate 2.109 cazuri confirmate de COVID-19, din care 593 la Suceava. UPDATE: A fost adoptată și Ordonanța Militară nr. 6. Municipiul Suceava […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Încă 13 DECESE, din cauza coronavirus în România. Numărul total urcă la 65

Publicat

Au fost înregistrate alte 13 decese din cauza noului coronavirus în România. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, toate cazurile sunt pacienți de la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Numărul total al deceselor la nivel național ajunge la 65. ”Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus. Toate cele 13 persoane […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate