Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Practicanții de taekwondo de la Revolution Academy Alba Iulia, premiați pentru rezultate excelente în 2019

Publicat


taekwondo

Anul competițional 2019 s-a încheiat pentru clubul de taekwondo și kickbox – Revolution Academy cu o ceremonie de premiere pentru luptătorii de taekwondo. 

Clubul din Alba Iulia a reușit într-un an de zile să puncteze mai multe performanțe notabile. Practicanții de taekwondo au reușit să aducă acasă, de la campionate naționale, dar și de la competiții europene, mai multe medalii de aur și chiar un loc de vicecampion. 

Sâmbătă, 21 decembrie, la Sebeș, clubul și-a premiat practicanții de taekwono pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut în anul 2019. 

taekwondo

Printre rezultatele obținute în acest an amintim: trei medalii de aur și una de bronz la Cupa României desfășurată la Iași, o medalie de aur, una de argint și una de bronz la Campionatul Internațional de la Bratislava, un loc trei la Campionatul Balcanic din Bulgaria și titlul de vicecampion la Campionatul european de copii. 

taekwondo

De asemena, în 2019, clubul și-a trecut în palmares multiple medalii la campionatele naționale desfășurate pe tot parcursul anului. 

taekwondo

”A fost un an competițional încărcat, dar am reușit oriunde am mers să reprezentăm cu succes județul Alba și chiar România. Le reamintesc părinților că taekwondo este un sport de contact olimpic. La Revolution Academy încurajăm mișcarea, practicarea unui sport într-un mediu controlat și dezvoltarea copiilor.

taekwondo

De asemenea, la grupele de kickbox, care sunt adresate adolescenților și adulților promovăm practicarea unui sport de contact pentru dezvoltarea fizică și mentală, dar și pentru autoapărare.

taekwondo

Îi așteptăm în 2020, alături de noi pe cei care doresc să practice kickbox sau taekwondo în Alba Iulia și Sebeș”, a declarat Alin Moldovan, antrenorul Revolution Academy pentru Alba24.ro. 

sursă foto: Facebook – Adrian Bogdan


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EDUCAȚIE

Studenții Universității din Alba Iulia, ies la vot pentru a-și alege reprezentanții în Consilii și Senat. Cine candidează

Publicat

universitate

Studenții Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia își aleg în această săptămână reprezentanții în Consiliile și în Senatul insituției superioare de învățământ din inima Cetății Alba Carolina.  Alegerile academice parțiale în care vor fi votați studenții care își vor reprezenta colegii și implicit facultățile în Consiliul și în Senatul Universității vor avea loc joi […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Cine va fi noul viceprimar al municipiului Alba Iulia. Liderii PNL au găsit înlocuitor pentru Gabriel Pleșa

Publicat

lupea

Liberalul Gabriel Lupea va fi noul viceprimar al municipiului Alba Iulia, potrivit unor surse politice Alba24.ro.  Sursele Alba24 au mai declarat că actualul consilier local așteaptă validarea din partea Biroului Local PNL, însă aceasta este doar o formalitate, în condițiile în care liderii partidului au cazut deja de acord cu numirea acestuia în funcție.  După […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Galda de Jos lovește din nou. Potrivit siteului propriu, adresa de contact este în New York

Publicat

Primăria Galda de Jos, lovește din nou pe siteul propriu. După scandalul în care copiase textul secțiunii ”Bun venit”, de pe site-ul Primăriei Ciugud, administrația locală are acum un nou site, de data aceasta ”acustic”. O voce feminină recită fără discernământ toate secțiunile, inclusiv partea de contact. Și dacă tot am ajuns aici, aflăm că […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

PARCĂRI cu PLATĂ la Alba Iulia: Au fost montate indicatoare. Când ar putea intra în vigoare TARIFELE, ce trebuie să știe șoferii

Publicat

În mai multe zone din Alba Iulia au fost amplasate, în ultima perioadă, indicatoare speciale de marcare a zonelor în care se vor percepe tarifele de parcare cu plată și panouri cu informații despre valoarea acestora pe intervale de timp (în lei și euro), precum și modalitatea de achitare a acestora. Reprezentanții Primăriei spun însă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate