Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care un băiat de opt ani, din Alba, a fost lovit cu bâta în cap de unchiul său. Ce pedeapsă a primit agresorul

Publicat

Un minor din Alba, de doar opt ani care s-a aflat într-un scandal între tatăl și unchiul său a fost lovit de cel din urmă cu o bâtă în cap. În urma loviturii minorul a avut nevoie de aproape 10 zile de îngrijiri medicale. 

Unchiul său a fost trimis în judecată pentru violență în familie, iar în data de 25 februarie, magistrații Judecătoriei Aiud au dat o primă decizie în acest caz.

Ce s-a întâmplat

Potrivit motivării instanței, în data de 30 mai 2020, tatăl ”s-a deplasat alături de băiatul său,  în centrul localității Ciugudul de Jos, în zona Bisericii și în apropierea locuinței inculpatului, unchiul persoanei vătămate.

Aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, tatăl băiatului a început să adreseze injurii inculpatului  și familiei acestuia.

În aceste condiții, inculpatul a luat o bâtă și a ieșit cu intenția de a-l lovi pe fratele său. În continuare, inculpatul l-a lovit pe acesta cu bâta în zona spatelui, iar apoi copilul a intervenit între cei doi, moment în care aceasta a fost lovită de către inculpat cu bâta în zona feței și a căzut jos. Ulterior la fața locului a fost solicitat un echipaj medical”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu amânare și la suma de 4000 de lei cu titlul de daune morale față de minor. Decizia din 24 februarie nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax