Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un tânăr din Cugir a furat o bicicletă ca sa facă rost de droguri și mai multe sticle de alcool dintr-un magazin. Ce a pățit

Publicat

arestat, catuse

S.S.C, un tânăr de 19 ani din Cugir, recidivist, a fost arestat preventiv, fiind cercetat în două dosare: unul de tâlhărie și unul de furt. 

În dosarul de furt tânărul a furat o bicicletă dintr-o scară de bloc și în schimbul ei a primit de la o persoană droguri. Iar în dosarul de tâlhărie, a intrat înt-un magazin din Cugir și a încercat să fure o sticlă de Jegermaister, iar când două angajate ale magazinului au vrut să îl oprească, acesta le-a agresat. 

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, La data de 13.05.2021, în jurul orei 10.51, inculpatul S. i-a sustras persoanei vătămate A. o bicicletă ce se afla în scara blocului unde locuiește victima, pe raza orașului Cugir, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 700 lei. Bicicleta astfel sustrasă a fost predată unei persoane, inculpatul primind în schimb droguri.

De asemenea, la data de 09.05.2021, în jurul orei 17.41, inculpatul S. i-a sustras persoanei vătămate D. o bicicletă ce se afla la parterul blocului unde locuiește victima, pe raza orașului Cugir, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 400-500 lei. Bicicleta astfel sustrasă a fost predată unei persoane, inculpatul primind în schimb droguri.

La data de 18.05.2021, în jurul orei 09.36, inculaptul S. a sustras o sticlă de băutură alcoolică marca Jegermaister dintr-un magazin din Cugir, ocazie cu care a fost observat de către persoana vătămată D.A., angajată a magazinului, care a încercat să închidă cele două uși ale magazinului pentru a-l împiedica pe făptuitor să plece cu bunul sustras.

În timp ce încuia cea de-a doua ușă, inculpatul a împins-o pe aceasta, i-a smuls din mână cheia, moment în care a intervenit și persoana vătămată T., angajată aaceluiași magazin, care a fost la rându-i împinsă de făptuitor, i-a fost sucită mâna, acesta reușind astfel să-și asigure scăparea.

Totodată, la data de 14.05.2021, ora 11.07, inculpatul S. a pătruns în același magazin de unde a sustras o sticlă de băutură alcoolică marca Jegermaister, iar ulterior, la aceeași dată, în jurul orei 11.35, a revenit în magazin, sustrăgând alte două sticle de băuturi alcoolice.

Prin comiterea faptelor susmenționate, s-a cauzat persoanei vătămate un prejudiciu de 400 lei. În data de 14.05.2021, inculpatul S. a fost reținut de către organele de cercetare penală pe o durată de 24 ore.

În data de 20.05.2021, procurorul a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pe o perioadă de 30 zile, iar judecătorul de
drepturi şi liberăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea.

Cu privire la persoana inculpatului, în vârstă de 19 ani, din analiza fişei de cazier judiciar rezultă că acesta a comis faptele după liberarea la termen, la data de 07.04.2021, din executarea ueni măsuri educative privative de libertate, respectiv internarea într-un centru educativ pe o durată de 2 ani și 4 luni, dispusă pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și tâlhărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax