Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Stadiul lucrărilor la Autostrada Sibiu-Pitești, tronsonul între Sibiu și Boița. Cum arată viaductul de la Tălmaciu

Publicat

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat duminică, 20 martie, un video în care este prezentat stadiul lucrărilor pe secțiunea 1 Sibiu – Boița a Autostrăzii Sibiu – Pitești. 

Potrivit CNAIR, în prezent sunt efectuate lucrări la viaductul de la Tălmaciu și activități de armare – cofrare și turnare betoane la lucrările de artă. Termenul de finalizare contractual este 2023. 

Conform ultimelor raportări, în luna februarie, stadiul fizic al lucrărilor pe secțiunea 1, în lungime de 13,17 km, era de 61,65%.

Reamintim faptul că lucrările de construcție pe lotul 1 Sibiu – Boița au fost demarate oficial în primăvara anului 2020, iar ordinul de începere a fost emis pe 30 martie.

Contractul de proiectare și execuție pentru acest lot, cu o valoare de 612.647.863,28 lei, fără TVA, a fost semnat în data de 14 aprilie 2019, între CNAIR și compania Porr Construct SRL.

Potrivit prevederilor contractului a fost stabilită o perioadă de 12 luni pentru proiectare, 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 120 de luni perioada de garanție.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax