|

27 iunie: Ziua Rozelor la Ciumbrud. Paradă cu fanfară, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri şi concursuri

Ziua Rozelor Ciumbrud 2015Pe 27 iunie, la Ciumbrud, lângă Aiud, este sărbătoarea trandafirilor. Evenimentul Ziua Rozelor, ajuns la a XIV-a ediţie, oferă posibilitatea celor care iubesc florile să participe la o paradă cu fanfară, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri.

De asemenea, vor fi organizate tradiţionalele concursuri la care vor fi premiate cea mai frumos împodobită bicicletă, cel mai frumos aranjament de trandafiri. Evenimentul se va încheia cu foc de artificii şi Balul Rozelor.

Localitatea Ciumbrud este recunoscută pentru trandafirii cultivaţi aici şi, ca de obicei, în ultima sâmbătă a lunii iunie a fiecărui an, iubitorii florilor sunt aşteptaţi la această sărbătoare.

Începând cu ora 9.00, organizatorii au pregătit numeroase momente atractive pentru toţi iubitorii de trandafiri: Parada Rozelor (plecare de la Colegiul Naţional “Bethlen Gabor” din Aiud) la care participă Fanfara judeţului Alba, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri; dansuri cu majorete, populare şi de sportive, concursuri (Cea mai frumos împodobită bicicletă, Cel mai frumos aranjament de trandafiri şi Duelul Rozelor), în Parcul Rozelor din Ciumbrud; tombolă cu premii, degustare de vinuri, recitaluri de muzică populară şi uşoară, Foc de artificii şi Balul Rozelor.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Filiala Judeţeană Alba a Asociaţiei Amicii Rozelor din România în parteneriat cu Primăria municipiului Aiud, Asociaţia Alba – Afroda, Liceul Tehnologic Agricol “Alexandru Borza” Ciumbrud şi Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba.

Programul:

Program ziua Rozelor 2015

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=420699avatar Publicat de pe 21 iunie 2015 şi actualizat pe 21 iunie 2015.
Publicat în ACTUALITATE.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • corect: Corect !!!
  • votul: Platiti ce ati votat, fiecare dintre voi. Asta se intimpla cind analizezi cu ce partid votezi si nu pe cine...
  • florin: Doar un tampit care are salariul minim pe economie, poate accepta fara sa iasa in strada, sa plateasca taxele...
  • viki: Mai da-va-n p…. mea pe toti !!!!!
  • Arpi: Si eu cand incercam sa le explic autoritatilor locale ca nu e bine sa inchida poligonul de tir cu arcul pentru...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI