Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Curtea de Apel Alba Iulia menţine condamnările în Dosarul grupării de trafic de cannabis din Valea Jiului

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelurile formulate în 11 noiembrie de DIICOT Hunedoara şi de inculpaţii din Dosarul grupării de trafic de droguri (canabis) din Valea Jiului şi a decis că aceştia rămân cu condamnările dispuse de instanţa de fond, respectiv Tribunalul Hunedoara. Decizia Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs  în termen de 10 zile de la comunicare, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Astfel, inculpatul S.I.N. va fi în continuare judecat în stare de arest.

Reamintim că, prin sentinţa pronunţată de Tribunalul Hunedoara în 5 aprilie 2011 inculpaţii au fost condamnaţi la pedepse cu închisoare cuprinse între 2 ani şi 6 luni şi 10 ani precum şi interzicerea unor drepturi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, introducerea în ţară de droguri de risc fără drept, tentativă la infracţiunea de scoatere din ţară de droguri  de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Pentru 3 dintre inculpaţi s-a dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei, în timp ce ceilalţi 3 inculpaţi sunt condamnaţi la pedepse cu închisoarea cu executare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax