Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Hava: „Aștept rezultatul ca un om normal, cu emoții. Voi câștiga”

Publicat

hava

Președintele PNL Alba, Mircea Hava, a votat duminică, în jurul orei 10.30. Acesta candidează pentru cel de-al șaselea mandat de primar al municipiului Alba Iulia.

Mircea Hava s-a prezentat la vot, împreună cu familia, duminică dimineața, în jurul orei 10.30, la Secția de votare nr. 22 de la Școala Generală „Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

„Am venit împreună cu generația tânără, pentru ei. Gândurile mele sunt înspre ei. Pentru ei am votat pentru că ei înseamnă viitorul și ei trebuie să crească mai bine decât cum am crescut noi”, a spus Mircea Hava, la ieșirea de la urne.

Candidatul PNL a spus că va aștepta rezultatul votului de astăzi ca un om normal, cu emoții.

„Am emoții, pentru că mă consider un om normal și am emoții. Așteptările sunt pe măsura faptelor. Sunt foarte multe fapte și rezultatele vor fi pe măsură. Voi câștiga”, a spus Mircea Hava. Liderul PNL Alba nu a precizat un scor cu care va câștiga, spunând doar că acesta va fi unul „bun”.

YouTube video

„Scorul PNL la nivel național va fi bun. Cred că vom avea unele probleme în anumite localități și în special datorită faptului că partidul nu a fost hotărât cu cine să meargă în față. Sunt aceste discuții tot timpul. Toată lumea se consideră mai bună decât toată lumea. În momentul acesta e o chestiune de delicatețe. E greu să îi spui <du-te acasă pentru că nu poți să scoți un scor bun și nici măcar nu ești echipat din toate punctele de vedere pentru a fi primar>. Mă refer la București, nu cred că trebuie să facem acum o analiză. Ceea ce mă deranjează, candidatul nostru este un om foarte bun și s-a văzut, însă prea puțin”, a transmis Mircea Hava.

Președinte al PNL Alba și candidat pentru cel de-al șaselea mandat la Primăria municipiului Alba Iulia, Hava a declarat că nu îi este teamă de fraudarea alegerilor.

„Nu îmi este temă decât de Dumnezeu și de soartă. Nu îmi e teamă nici noaptea să mă duc pe stradă, nu mi-e teamă nici de fraudări, este cel mai „safe” mod de a se vota acum și nu cred că cineva va avea curajul să fure voturi pentru că ați văzut ce s-a întâmplat. Sunt oameni care sunt în pușcărie, sunt oameni care sunt cu pușcăria suspendată, sunt oameni cu probleme pentru că au îndemnat la furtul votului și pentru că au furat voturi. Sistemul, din câte știu, este foarte foarte bine pus la punct. Nu cred că cineva va avea curajul”, a spus Mircea Hava.

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în Alba. Independentul Trifu: „Singurul lucru la care mă voi gândi până la sfârșitul zilei va fi Iisus Hristos”

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Clement Negruț, candidat PMP la Primăria Alba Iulia, s-a prezentat la vot alături de soție: „Am votat pentru drepturile cetăţenilor” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Florin Roman: Votul de astăzi va însemna mai mult decât arată sondajele »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ioan Dîrzu: „Am votat cu încredere că data de 5 iunie va reprezenta o cotitură importantă în judeţ” »

FOTO-VIDEO: ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA: Ion Dumitrel, primul politician prezent la urne. „Am votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia și pentru județ” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Călin Potor – candidat PSD la Alba Iulia: „Am venit la vot cu gândul că sunt albaiulian şi am o obligaţie faţă de oraşul meu” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ovidiu Jidveian, candidat ALDE la Primăria Alba Iulia: „Am votat cu speranța unui viitor mai bun” »

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax