Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în Petreşti: 5 tineri, reţinuţi de poliţişti după ce s-au bătut cu bare de metal, iar un alt tânăr a ajuns în spital

Publicat

Un tânăr din Săsciori a ajuns la spital sâmbătă noaptea, cu leziuni la cap, după ce a fost lovit cu bare de metal, într-o altercaţie, de către alţi 5 tineri din Petreşti. Scandalul a izbucnit după ce tinerii consumaseră alcool în exces, într-un bar din Petreşti. Victima nu a rămas internată în spital, iar ceilalţi 5 tineri au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de arestare preventivă.

În noaptea sâmbătă spre duminică, 5-6 mai 2012, ora 2.35, Poliţia Municipiului Sebeş, a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în apropierea unei staţii de carburanţi situată pe DN 67 C, pe raza localităţii Petreşti, între mai mulţi tineri, a avut loc un scandal în urma căruia o persoană a suferit leziuni.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului a constatat că, pe fondul unor discuţii contradictorii şi a consumului de alcool, s-a iscat un scandal spontan între 6 tineri, (5 din localitatea Petreşti şi unul din comuna Săsciori), în timpul căruia aceştia s-au lovit reciproc cu obiecte contondente (bare metalice, pe care le-au luat dintr-un gard din apropierea localului public).

În urma altercaţiei D. V. D., de 22 de ani, din comuna Săsciori, a suferit leziuni în zona capului şi a fost transportat la spitalul din Sebeş şi ulterior la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde a fost examinat de către medicul legist care a concluzionat că leziunile suferite nu au fost de natură să-i pună în pericol viata, victima fiind externată duminică.

Duminică, 6 mai 2012, V.A., de 28 de ani, C.A., de 41 de ani, R.A.D., de 26 de ani, M.C.G., de 28 de ani, G.S., de 24 de ani, toţi din Peteşti, au fost reţinuţi pe o perioada de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe şi distrugere, urmând ca în cursul zilei de luni, 7 mai 2012, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax