Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teatrul de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia, premiat la Chişinău

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia a participat, în perioada 25-28 aprilie 2012, la Festivalul Internaţional al Teatrelor de Păpuşi, „Sub Căciula lui Guguţă”, din Chișinău, Republica Moldova. Festivalul a fost organizat de către Teatrul Municipal de Păpuși „Guguţă” din Chisinău, Republica Moldova şi a ajuns în acest an la cea de-a VII-a ediție. La concurs au participat trupe din România, Portugalia, Belarus, Ucraina, Bulgaria, Franța şi altele.

Spectacolul prezentat de către teatrul albaiulian, „Cine va păzi clopoţeii?”, în regia Teodorei Popa, a fost premiat pentru Complexitatea Imaginii şi Interpretării Scenice de către juriul alcătuit din membri din Ucraina, Republica Moldova și România.

Din distribuție au făcut parte: Radu Hăprian Dan, Amalia Pop, Anca Hăprian Dan, Ramona Mincu Benchea, Elena Scorțeanu, Teodora Popa; scenografia: Marian Sandu, muzica Levente Szöcs, maestru lumini Ovidiu Tămășan, mașinist Ilie Petrescu.

” Colegii din Republica Moldova ne-au primit cu foarte multă prietenie. Juriul a apreciat îndeosebi mânuirea de excepție, imaginile, efectele speciale, muzica și scenografia spectacolului nostru. În public a fost prezent și un reprezentant al Institutului Cultural Moldova care a declarat public ” … sunt mândru că o trupă atât de valoroasă e prezentă pe această scenă …”. Personal sunt foarte mulțumită de acest spectacol cu care suntem deja la cel de-al treilea premiu și sper să avem același succes și la următorul festival care va avea loc în luna mai la Subotica – Serbia. Nu în ultimul rând îi felicit călduros pe toți colegi mei”, Ioana Bogăţan, manager.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax