Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(VIDEO) Liberalii reacționează la revocarea lui Simone Albani. Atanasiu: „Mircea Hava și-a dorit un viceprimar de fațadă”

YouTube video

Publicat

După demiterea liberalului Simone Albani din funcția de viceprimar al orașului Alba Iulia, în ședința de marți a Consiliului Local, liderii PNL Teodor Atanasiu și Florin Roman, prezenți miercuri în conferință de presă, au expus câteva păreri despre înlocuirea acestuia cu Dorin Șerdean (PP-DD). Liberalii și-au exprimat convingerea că demiterea lui Albani s-a făcut pe considerentul că a devenit un „personaj incomod” pentru primar și nu pentru că a avut o activitate necorespunzătoare în funcție.    

„Mircea Hava și-a propus să aibă un viceprimar de-al lui și nu al cetățenilor. Un viceprimar care nu se uită în documente, nici în contracte și nu este curios de ce se iau anumite decizii. Un viceprimar de fațadă, pe care să nu-l deranjeze și care să nu transmită ilegalitățile care se fac la nivelul municipiului Alba Iulia. Vreau să vă spun foarte clar, Simone Albani nu a fost revocat din funcție pentru că nu și-a făcut datoria. Într-o lună de când a fost viceprimar, a muncit mai mult decât doi viceprimari în 4 ani de mandat, a fost mai prezent la toate evenimentele la care trebuiau să fie prezenți aleșii locali, a avut atitudini față de solicitări ale unor agenți economici care cereau modificări de contracte. Partea cea mai proastă pentru Mircea Hava a fost că Albani a cerut documente și a studiat contracte în lucru, astfel încât a devenit un personaj incomod care trebuia înlăturat, în niciun caz nu a fost demis pentru o activitate necorespunzătoare ca viceprimar al municipiului. Noul viceprimar va avea o viață lungă dacă nu va prea trece pe la serviciu și nu își va <băga nasul> în treburile primarului”, a declarat Teodor Atanasiu.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax