Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

5-7 august: Truck Tuning Art 2022. Primul festival de tip truck meeting din România revine la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Festivalul Truck Tuning Art revine la Alba Iulia în 5 – 7 august. La evenimentul din municipiu vor participa aproape 100 camioane din România și alte țări precum Italia și Polonia.

Potrivit organizatorilor, evenimentul a luat naștere din dorința de a reuni pasionații de truck tuning, fenomen care a început să se dezvolte și la noi în țară destul de mult în ultimii ani.

Confirmarea a venit odată cu prima ediție a show-ului, care a avut loc în 2019 la Alba Iulia, acesta fiind un real succes.

”Cu această ocazie, am reușit să aducem aproape de camioanele modificate un număr impresionant de vizitatori și de firme din industria auto.

Prima ediție nu a făcut altceva decât să ne motiveze în încercarea noastră de a crește calitatea acestui eveniment.

După o întrerupere de 2 ani, cauzată de pandemia COVID-19, anunțul realizării unui astfel de eveniment a fost primit cu o largă deschidere atât de autoritațile locale: Primăria Municipiului Alba Iulia, care este partener în realizarea acestuia, precum și de oamenii pentru care a fost conceput: participanți si vizitatori” au transmis reprezentanții Truck Tuning Art.

Truck Tuning Art, 5 – 7 august 2022: Program

Evenimentul va debuta cu un tur de onoare al Cetății realizat cu toate camioanele participante, în data de 5 august 2022, ora 19.00, pe traseul Ambient  – Ampoi 1  – Centru – Gară – Casa de Cultură –  Calea Moților – Strada Gemina, urmând ca acestea să își facă intrarea triumfală cu mii de cai putere în Șanțurile Cetății.

Pe parcursul zilei de sâmbată, 6 august 2022, se vor desfășura mai multe evenimente. Va avea loc prezentarea și jurizarea camioanelor participante la secțiunile de concurs, spectacole și interacțiunea cu publicul, care pe tot parcursul zilei va participa la acordarea prin vot a titlului onorific ”Cel mai tare din Cetate”.

Categoriile de concurs Truck Tuning Art 2022:

  • Best Truck of the Show
  • Best interior
  • Best paint
  • Best sound
  • Best exhaust
  • Best holland style.

Odată cu lăsarea serii, toate camioanele participante vor face un show de lumini și umbre cu tot ceea ce au ele în dotare.

Evenimentul va continua cu concerte sustinute de catre Luminița Puscaș și alte formații, precum și de unele momente surpriză, mai transmit organizatorii.

Duminică, 7 august 2022, va avea loc premierea participanților la categoriile de concurs,  precum și acordarea titlului onorific “Cel mai tare din Cetate” de către primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Festivalul se va încheia la ora 16:00 cu un nou tur al camioanelor participante pe traseul OMV  – Ampoi 3 –  Ampoi 1  – Șoseaua de Centură.

sursa, sursa  foto: arhivă, Facebook Truck Tuning Art

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    sâmbătă, 23.07.2022 at 05:54

    Best night lights design – sau echivalent – vad ca lipseste din categoriile de concurs din pacate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax