Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Bugetul de investiții al Alba Iuliei, mai mare cu 15% față de 2012. Vezi spre ce vor fi direcționate cele 24,39 milioane de euro


Publicat

Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia vor aproba în curând bugetul pe anul 2013. Proiectul de hotărâre va fi suspus la vot cel mai probabil în ședința din luna aprilie, dar până atunci administrația locală face o scurtă analiză a bugetului de investiții derulat în acest an, precum și a temelor administrative considerate a fi prioritare. Bugetul de investitii din acest an este mai mare cu aproximativ 15% faţa de cel din 2012, cifrându-se la 24,39 milioane euro, iar o mare parte din bani vor fi direcționați spre finanțarea proiectelor mari demarate în anii anteriori.

Temele administrative prioritare care preocupă municipalitatea în anul 2013. Scurtă analiză a bugetului de investitii derulate în acest an

„Considerăm că bugetul propus pentru acest an este unul realist, care atrage şi respectă imperativele legale în vigoare prin intervenţia financiară obiectivă la toate investiţiile începute, unde sunt restanţe la plată, iar – cel mai important aspect – atenţia maximă se concentrează pe finalizarea lucrărilor de anvergură finanţate în principal din fonduri europene. Acest lucru va duce şi la respectarea unei realităţi sociale, prin care se susţine un sector economic important, cel al construcţiilor, în egală măsură se vor menţine locuri de muncă”, transmit reprezentanţii Primăriei Alba Iulia, într-un comunicat.

„Dacă nu am fi avut parte de acele corecţii nemeritate pe care le câştigăm în instanţa, dar care din păcate ne afectează bugetul în mare măsură, am fi putut face în acest an mult mai mult din ce ne-am propus. Ma refer aici la reabilitarea zonei străzii Tudor Vladimirescu, a ştrandului de la Schit şi a multor obiective dictate de priorităţile cetăţenilor ce astăzi figurează la capitolul <amânare>. Chiar şi aşa, vom face tot ce ne stă în puteri pentru a acoperi lucrări importante, pentru a ne respecta angajamentele faţă de constructori, dar mai ales faţă de oraş şi oamenii lui”, este de părere Mircea Hava.

Centrul istoric remodelat în cadrul proiectului de reabilitare a Zonei Interioare va beneficia de 38.895.740 lei, iar pentru reconstrucţia Laturii de Vest a Cetăţii sunt alocaţi 16.560.710 lei

Bugetul de investitii din acest an este mai mare cu aproximativ 15% faţă de cel din 2012, cifrându-se la 24,39 milioane euro. Tendinţa generală şi obiectivă este de susţinere a lucrărilor mari începute în anii anteriori. Aşadar, centrul istoric remodelat în cadrul proiectului de reabilitare a Zonei Interioare va beneficia de 38.895.740 lei, iar pentru reconstrucţia Laturii de Vest a Cetăţii sunt alocaţi 16.560.710 lei. Consolidarea, restaurarea şi conservarea componentelor artistice ale zidurilor traseului Nordic vor avea alocaţi puţin peste 700.000 lei. Zona istorică a oraşului va beneficia din acest an de un sistem de supraveghere video cu dispecerizare pentru care se prefigurează o cheltuială de până la 350.000 lei.

Promotorii şi practicanţii sporturilor urbane primesc şi ei o veste bună, administraţia a alocat aproximativ 300 000 lei pentru începerea lucrărilor de amenajare a unui skatepark în zona terenurilor de tenis din Cetate. Un alt proiect important din cadrul POR este Valorificarea Resurselor Turistice – Parcul Dendrologic, o zonă ce va beneficia de accesibilizare corespunzătoare, pentru care în acest an se estimează a fi cheltuiţi 7.286.400 lei.

Proiectele de infrastructură sunt consistente şi în acest an, o pondere mare având finalizarea lucrărilor la accesele în oraş, respectiv DN74 str. Zlatnei şi Calea Moţilor cu un buget de 6.901.890 lei şi modernizarea DN1 E 81 strada Al. I. Cuza, pentru care estimarea bugetară este de 12 788 490 lei. Atenţia administraţiei locale pentru acest tip de lucrări de reabilitare a drumurilor se traduce în acest an prin investiţii în cartierele Bărăbanţ şi Oarda, respectiv străzile: Mureşului, Măceşului, Biruinţei, Busuiocului, Castanilor, Dumbrăviţei pentru care sunt alocaţi 1.454.000 lei. De asemenea, mai multe drumuri din localităţile aparţinătoare municipiului Alba Iulia (Miceşti, Oarda, Bărăbanţ, Partoş) vor fi modernizate, valoarea estimată a investiţiilor ce se vor realiza în 2013 se cifrează la 10.026.000 lei. Lucrările de modernizare din cartierul Tolstoi, executate azi în proporţie de 70%, dispun de un buget de aproximativ in valoare de 2.429.140 lei pentru finalizarea contractului. Complementar acestor lucrări sunt prevăzute şi investiţii pentru siguranţa circulaţiei şi signalistică rutieră în cuantum de 319.560 lei.

Actuala tendinţă de dezvoltare a oraşului impune lucrări de execuţie şi modernizare a reţelei de iluminat şi energie electrică. Reţeaua va fi extinsă în zonele dezvoltate recent şi modernizată în interiorul oraşului, pentru anul 2013 valoarea estimată pentru acest obiectiv este de 1.759.930 lei. Reţelele de alimentare cu apă şi pentru canalizarea şi tratarea apelor reziduale însumează o alocare de 788.420 lei.

Capitolul învăţământ preşcolar şi gimnazial a fost şi va rămâne o preocupare constantă pentru administraţia locală. Investiţiile din acest an iau în calcul începerea amenajării curţii de la Şcoala „Ion Agârbiceanu” conform documentaţiei existente, întocmirea documentaţiilor pentru viabilizarea sălii de sport de la Şcoala nr. 3, precum şi pentru amenajarea Grădiniţei nr. 16. În acest an este prevăzută pentru aceste obiective suma de 440.000 lei. Un alt capitol bugetar semnificativ vizează amenajarea unei creşe în cartierul Cetate, prin schimbarea destinaţiei centrului de hemodializă ce a funcţionat în clădirea respectivă: 1.020.440 lei. De asemenea, s-a prevăzut elaborarea documentaţiei pentru realizarea a încă unei facilităţi de acest tip în cartierul Ampoi 1. Spectrul serviciilor sociale în care Primăria Alba Iulia este partener principal va fi dezvoltat prin construirea “Centrului de consiliere şi sprijin pentru părinţi şi copii Sfânta Maria” pe amplasamentul fostei CT 5 zona Arnsberg, investiţie realizată din fonduri nerambursabile şi care beneficiază în acest an de o alocare de 705.000 lei.

Dezvoltarea publică prevede în acest an lucrări de viabilizare pentru blocurile de locuinţe sociale blocurile A1, A2, A3, evaluate la un cost de 1.911.280 lei. Serviciile comunitare vor fi întregite în următoarea perioadă prin construirea unui adăpost conform legislaţiei în vigoare pentru câinii fără stăpân.

„Toate celelalte capitole bugetare ce nu au fost menţionate în acest raport, dar şi cele evidenţiate, pot fi consultate la sediul Primăriei Alba Iulia”, se arată în comunicatul Primăriei Alba Iulia.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: UPDATE: Ședință la Consiliul Local Alba Iulia. Se votează bugetul municipiului și regulamentul de funcţionare a teraselor. Vezi ordinea de zi | Alba24

  2. Pingback: Consilierii locali liberali explică de ce s-au opus aprobării bugetului local al orașului pe 2013. Buglea „Nu voi vota cât timp în proiect apare jaful STP” | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

REZULTATE Bacalaureat 2020, etapa specială: Notele și mediile candidaților, publicate. Subiectele și baremele de corectare

Publicat

examen

Ministerul Educației a publicat vineri, 10 iulie, primele rezultate ale candidaților care au susținut examenul de Bacalaureat 2020 în etapa specială. Aproximativ 140 de absolvenți de liceu din țară au fost înscriși la probele scrise, niciunul din Alba.

AICI, rezultate Bacalaureat 2020, etapa specială, pe județe.

AICI, rezultate Bacalaureat 2020, etapa specială, pe țară, după medie.

Contestațiile pot fi depuse astăzi, între orele 14.00 și 19.00. Rezultatele finale vor fi afișate duminică, 12 iulie, după ora 12.00.

Pentru a promova Bacalaureatul, candidații trebuie să obțină cel puțin nota 5 la fiecare dintre probele scrise și cel puțin media 6. De asemenea, trebuie să aibă echivalate/recunoscute probele de competențe lingvistice și digitale.

SUBIECTELE și BAREMELE de la Bacalaureat 2020, etapa specială:

Subiecte și baremele la proba de Limba și literatura română:

SUBIECT Română Real/tehnologic

Barem Română Real/tehnologic

SUBIECT Română Uman

Barem Română Uman

Vezi și UPDATE: TOP LICEE în ALBA după rezultate finale BACALAUREAT 2020. Rată de promovare 71,8%, mai mare după contestații, în județ

Subiectele și baremele la proba obligatorie a profilului:

MATEMATICĂ

Matematică-informatică

SUBIECT

BAREM

Matematică – Științe ale Naturii

SUBIECT

BAREM

Matematică – Tehnologic

SUBIECT

BAREM

Matematică – Pedagogic

SUBIECT

BAREM

ISTORIE

SUBIECT

BAREM

Subiectele și baremele la proba la alegere în funcție de profil și specializare:

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Mesajul unei judecătoare de la Curtea de Apel Alba Iulia pentru cei care nu cred în COVID-19: ”Virusul este între noi”

Publicat

”Virusul este între noi”, ”îl prinde pe cel mai slab” – câteva dintre cuvintele unei judecătoare de la Curtea de Apel Alba Iulia, care momentan se află în spital, fiind infectată cu noul coronavirus. 

Judecătoarea este una dintre cele 9 persoane de la instanța superioară din Alba care, săptămâna trecută, au fost confirmate pozitiv pentru COVID-19. 

Aceasta se află internată alături de soțul și unul dintre copii. Într-o postare pe Facebook, făcută publică de Agerpres, judecătoarea a transmis un mesaj emoționant, dar în același timp a tras și un semnal de alarmă pentru a-i atenționa pe cei care nu cred în existența virsului. 

„Tot respectul pentru grija deosebită pe care ne-aţi purtat-o în aceste zile în încercarea voastră de a ne face viaţa mai uşoară! Cu mare groază ne-am internat joi, 2 iulie 2020, dar, datorită căldurii transmise de voi, personalul medical, presiunea psihică nu a fost aşa de mare … şi totul a trecut mai uşor.

Mulţumesc, oameni speciali şi iertaţi că vom trece, poate, pe lângă voi, fără să vă salutăm, pentru că nu v-am văzut decât ochii, şi aceia cu greu, din spatele ochelarilor aburiţi care alcătuiau costumele voastre grele”, a scris magistratul Curții de Apel Alba Iulia, citat de agerpres.ro

Ea a adăugat că ochii au fost însă suficienţi să înţeleagă că medicii şi asistentele nu sunt roboţi, ci oameni, cărora le pasă de cei aflaţi în suferinţă. „Şi atunci, dragă cititorule, ţie, care eşti acasă, la birou sau pe terasă cu băieţii, de ce să nu-ţi pese? De tine şi de familia ta? Virusul e între noi, se plimbă, adulmecă şi atacă, îl prinde pe cel mai slab.

Apără-te, armele sunt la tine, spală-te pe mâini, pune-ţi o amărâtă de mască pe faţă şi nu te duce unde-i mai multă lume!

Stai deoparte, respectă distanţa, nu te înghesui, ieşi din turmă! Nu ştii cum vei trece peste boală! Poate uşor, poate nu vei simţi nimic, dar copilul tău, mama ta? La ei te-ai gândit? (…). Mai gândeşte la asta, cititorule, înainte să ieşi din casă fără apărare, poţi să aduci virusul în casa ta şi primii pe care îi infectezi sunt membrii familiei tale, un copil, un părinte, un frate, cu organisme mai tari sau mai puţin tari, slăbite de vârstă sau de boli”, a mai scris judecătoarea.

Femeia consideră că, dacă toţi şi-ar proteja măcar familia, atunci nu ar mai fi niciun caz de COVID-19 în câteva zile. „Ascultă ce ne spun specialiştii, medicii, autorităţile din domeniul medical! Ei nu vorbesc prostii! Nu e nimic politic aici, în spital nu există partide politice.

Nu asculta glasul unor nespecialişti, neinformaţi, vedete TV, voci care nu au nicio legatură cu actul medical, dar care îşi dau cu părerea despre el, te dezinformează şi te fac să ignori un pericol real”, îşi încheie postarea magistratul.

La Curtea de Apel Alba Iulia a fost depistat un focar de coronavirus, după ce în urmă cu două săptămâni a fost testată pozitiv o grefieră.

Ulterior, în urma anchetei epidemiologice, au fost testate pozitiv încă alte opt persoane, dintre care şase magistraţi. Timp de două zile, în 2 şi 3 iulie 2020, instanţa de judecată şi-a suspendat activitatea în scopul dezinfectării tuturor spaţiilor de activitate.

sursă:agrepres.ro, adevărul.ro.

 

 

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

ADMITERE LICEU 2020: Cum se face departajarea elevilor cu medii egale, la repartizarea pe locurile din licee

Publicat

educatie, invatamant

Astăzi este repartizarea computerizată, în urma căreia elevii află unde își continuă studiile. În acest an, au fost foarte multe medii mari la Evaluare Națională și destul de apropiate după calculul mediei de admitere.

La admiterea în liceele din județul s-au înscris 2014 de candidați, din care 13 care provin din alte județe.

Vezi și ADMITERE LICEU 2020: ASTĂZI, rezultatele la repartizarea computerizată. Elevii află la ce liceu au intrat

În acest an, au fost 8 medii de 10 de admitere la liceu – adică media maximă la examenul de Evaluare Națională și în cei 4 ani de gimnaziu, iar 22 dintre candidați au avut media 10 la Evaluare Națională.

Înscrierea în clasa a IX-a se face fără examen, pe baza mediei de admitere. Media de admitere la liceu este formată din media obținută de elevi la Evaluarea Națională (contează în proporție de 80%) și media generală a claselor V-VIII (contează în proporție de 20% în media de admitere la liceu).

Înscrierea la liceu a absolvenților de gimnaziu (cu excepția celor care candidează pentru licee/clase pentru care se susțin probe de aptitudini, a celor care cer înscrierea în învăţământul special și a celor care candidează pe locurile speciale pentru romi) se face prin repartizare computerizată, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, în baza opțiunii candidatului pentru filiera, profilul, specializarea sau domeniul respectiv și în limita locurilor aprobate, prin planul de școlarizare, pentru licee, potrivit metodologiei în vigoare.

Algoritmul de repartizare în licee 2020, explicat de Ministerul Educației

1. Repartizarea se face ordonând candidații în județul respectiv descrescător, după medii, încercându-se plasarea fiecărui candidat, începând de la cel cu media cea mai mare până la cel cu media cea mai mică, la una din opțiunile exprimate.
Ordonarea candidaților se face descrescător după mai multe criterii: media de admitere, media de evaluare națională, media generală de absolvire a claselor V-VIII, nota obținută la proba de limbă și literatura română din cadrul evaluării naționale, nota obținută la proba de matematică din cadrul evaluării naționale și nota obținută la proba de limbă maternă din cadrul evaluării naționale, respectiv nota de la proba de verificare a cunoștințelor de limbă maternă, susținută conform prevederilor Art. 10, în cazul candidaților care solicită înscrierea la unități de învățământ cu predare în limba minorităților naționale.

Calculul mediei de admitere se face astfel:

MA=0,2 × ABS + 0,8 ×EN* unde:

MA este media de admitere

ABS este media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a;

EN* este media generală obținută la evaluarea națională susținută de absolvenții clasei a VIII-a

Candidații care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă și au susținut Evaluarea Națională la limba și literatura maternă respectivă pot opta pentru stabilirea mediei la evaluarea naţională fără a lua în calcul rezultatul la proba de limbă şi literatură maternă. În acest sens, părinții sau reprezentanții legali ai acestor candidați completează o declarație, semnată de părinte sau reprezentant legal şi de candidat, care însoțește fișa de înscriere în vederea repartizării computerizate. Aceşti candidați, care au optat pentru stabilirea mediei la evaluarea naţională fără a lua în calcul rezultatul la proba de limbă şi literatură maternă, nu pot fi înscriși în învăţământul liceal sau profesional în clase cu predare în limbile minorităților naționale

2. Când se ajunge la un candidat, se caută în lista sa de opțiuni prima opțiune validă la care există locuri libere.
Ordinea opțiunilor de pe fișă este prin urmare semnificativă, prima opțiune exprimată este luată în considerare înaintea celorlalte opțiuni.

Exemplu: se verifică prima opțiune a candidatului curent; în cazul în care opțiunea este validă și mai există locuri la această opțiune, este considerat admis la această opțiune și se trece la următorul candidat; altfel se verifică a doua opțiune de pe fișă etc.

Observație
O opțiune este invalidă dacă:

– codul opțiunii alese de candidat nu există

– opțiunea aleasă necesită dată proba la limba maternă sau modernă și candidatul nu a susținut-o

– opțiunea aleasă este cu predare în limba maternă iar candidatul care a susținut Evaluarea Națională cu probă de limba maternă a optat pentru calculul mediei de Evaluare fără a lua în considerare nota de la proba de limba maternă

3. În cazul în care candidatul nu are loc la nici una din opțiunile exprimate pe fișă el rămâne nerepartizat în această sesiune de admitere și va trebui să participe la o sesiune ulterioară organizată numai pe locurile rămase libere în această sesiune.
Situația poate apare în cazul în care candidatul nu a exprimat suficiente opțiuni, opțiunile exprimate de el fiind ocupate înaintea lui de alți candidați care au medii mai mari.
Se recomandă prin urmare completarea fișei cu un număr suficient de opțiuni pentru ca această situație să nu apară.

Numărul total de locuri la licee este suficient pentru ca toți candidații să fie repartizați, dacă își exprimă opțiuni suficiente și realiste.

Observați că nu poate exista situația în care un candidat să fie declarat nerepartizat, iar la una din opțiunile exprimate de el să fi fost repartizat un alt candidat cu medie mai mică decât el.

Potrivit edupedu.ro, dacă doi candidați au medii de admitere la liceu egale, atunci vor fi departajați folosind, în ordine, următoarele criterii:

a) media generală obținută la Evaluarea Națională din clasa a VIII-a
b) media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a
c) nota obținută la proba de limba și literatura română din cadrul Evaluării Naționale
d) nota obținută la proba de matematică din cadrul Evaluării Naționale
e) nota obținută la proba de limbă maternă din cadrul Evaluării Naționale, respectiv nota de la proba de verificare a cunoștințelor de limbă maternă, în cazul candidaților care solicită înscrierea la unități de învățământ cu predare în limba minorităților naționale

Metodologia prevede că, în cazul în care la un liceu, pe ultimul loc, există candidați cu opțiunea exprimată pentru acel liceu și au mediile de admitere egale, precum și toate mediile de mai sus egale, atunci toți acești candidați sunt declarați admiși la opțiunea solicitată.

CALENDAR ADMITERE LICEU 2020

10 iulie 2020: Repartizarea computerizată în învăţământul liceal  de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2020-2021.

10 iulie 2020: Comunicarea rezultatelor candidaților repartizați în învățământul liceal de stat, conform procedurii stabilite de Comisia națională de admitere. Afişarea în unităţile de învăţământ gimnazial a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal  de stat din judeţ/municipiul Bucureşti.

13-20 iulie 2020: Depunerea/transmiterea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

21 iulie 2020: Transmiterea de către unitățile de învățământ liceal de stat a situației locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși în această etapă de admitere.

22-24 iulie 2020: Rezolvarea de către comisia județeană de admitere/a municipiului București a situațiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.

 

Citeste mai mult
Publicitate

ADMINISTRATIE

DOCUMENT: Declarația pe care românii trebuie să o arate la intrarea în Austria. Cei care nu o au, intră 14 zile în izolare

Publicat

Începând cu data de 10 iulie toți cetățenii care călătoresc din România cu destinație finală Austria vor putea intra în țara respectivă doar dacă prezintă un certificat medical si o declarație pe propria răspundere (în limba engleză sau germană) de test negativ pentru SARS-CoV-2 (PCR, RT), nu mai vechi de 4 zile.

Cei care tranzitează Austria fără oprire nu au nevoie să prezinte documentele. 

Potrivit ministerului Sănătații din Austria Românii vor avea nevoie de o declaraţie pe proprie răspundere pentru a tranzita Austria. Documentul trebuie să fie redactat în limba engleză sau germană şi să conţină testul negativ pentru infecţia cu coronavirus, efectuat în ultimele patru zile, anterior intrării în Austria. Mai jos modelul declarației:

Documentul poate fi descărcat de AICI: Declaratie Tranzit Austria

Vor exista controale stricte la frontiera din est, numărul poliţiştilor de frontieră fiind dublat.

Partea austriacă a comunicat ieri că, în cazul în care nu este respectată măsura autoizolării, amenda poate ajunge până la 1.450 de euro. De asemenea, au informat că în următoarea perioadă va exista posibilitatea ca această categorie de cetățeni să fie testați la intrarea în Austria, în cazul unui test negativ nefiind necesară măsura autoizolării.

În absența acestui certificat, cetățenii care călătoresc din România cu destinație finală Austria vor trebui să intre în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile, imediat după intrarea în Austria. În cazul în care nu este respectată măsura autoizolării, amenda poate ajunge până la 1.450 de euro.

De asemenea, există posibilitatea ca această categorie de cetățeni să fie testați la intrarea în Austria iar în cazul unui test negativ nefiind necesară măsura autoizolării.

Ministerul Afacerilor Externe atrage atenția că potrivit autorităților austriece, măsura autoizolării nu se va aplica în cazul tranzitului fără oprire al cetățenilor provenind din România pe teritoriul Austriei spre destinații din alte state și în cazul transportului de mărfuri.

MĂSURI PE PLAN INTERN:

În ultimele săptămâni, au fost ridicate majoritatea restricțiilor de deplasare pentru populație.

În cazul deplasării în spațiul public, trebuie respectate în continuare următoarele măsuri:

  • este interzisă apropierea la o distanță mai mică de un metru față de alte persoane. Sunt exceptate de la această regulă persoanele care locuiesc împreună.
  • sunt permise evenimente cu participarea a până la 100 de persoane (inclusiv căsătorii și înmormântări), fără restricții privind ora închiderii, cu excepția situațiilor de urgență în care trebuie aplicate măsuri de combatere a COVID-19. Restricțiile privind numărul de participanți la căsătorii și înmormântări sunt în vigoare până la 31.08.
  • purtarea de măști de protecție pentru acoperirea gurii și nasului este obligatorie în mijloacele de transport în comun, unități medicale, sau în unitățile care oferă servicii unde distanța socială nu poate fi respectată (e.g. frizerii). Începând cu 1 iulie, purtarea măștilor nu mai este obligatorie pentru ospătari în restaurante. Pot fi utilizate măști de protecție chirurgicale sau eșarfe. Nepurtarea măștii de protecție sau a eșarfei va fi sancționată de organele de poliție cu amendă.

Informații generale pentru lucrătorii sezonieri în Austria (toate sectoarele de activitate) pot fi accesate AICI

Informații pentru lucrătorii sezonieri în agricultură în Austria pot fi accesate AICI

Informații cu privire la sprijinul financiar de care pot beneficia întreprinzătorii și lucrătorii independenți români din Austria sunt disponibile AICI

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate