Connect with us
Publicitate

BLAJ

Calvarul unei femei din Alba: Fiul îi spărgea totul în casă și o amenința cu moartea. Ce decizie a luat mama împotriva copilului

Publicat

pixabay free

O femeie din Alba nu a mai rezistat scandalului și amenințărilor cu moartea și a cerut un ordin de protecție împotriva propriului fiu. 

Femeia trăia un calvar de mai bine de un an, de când fiul ei s-a întors din străinătate și s-a apucat să consume băuturi alcoolice. De atunci, scandalurile erau la ordinea zilei, se arată în motivarea magistraților din Blaj care au judecat cererea femeii. 

Când bărbatul se îmbăta devenea violent și spărgea lucrurile sau obiectele de prin casă.

Deși femeia a fost nevoită să cheme de mai multe ori poliția pentru a-l calma pe fiu, aceasta nu a depus o plângere până în urmă cu câteva zile, după un scandal în care fiul a amenințat-o cu moartea.

”Fiul victimei, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a provocat scandal la domiciliul mamei sale în localitatea Șona, amenințând-o pe aceasta cu moartea, cu cuțitul și cu securea. Numitul O. A. nu este la prima abatere de acest gen, însă mama sa a refuzat de mai multe ori să depună plângere față de fiul ei sau să solicite emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Prin actul de sesizare al instanței, s-a mai arătat din data de 17.03.2020, de când a revenit în România, la scurt timp fiul său a început să consume alcool, să o înjure și să o amenințe tot timpul cu cuțitul și cu securea, să spargă lucruri și obiecte prin casă. La descrierea faptei nu au asistat martori”, se arată în motivarea instanței de judecată.

Drept urmare, magistrații din Blaj au admis cererea femeii îndreptate împotriva propriului fiu.

Judecătorii l-au obligat pe bărbat ca în următoarele șase luni să păstreze o distanță de minim 200 de metri față de mama sa, să nu se apropie de locuința acesteia, sau să o contacteze telefonic sau prin orice altă formă.

Măsura a fost pusă în practică de marți, 30 august, iar cazul se află sub supravegherea poliției din Blaj și a poliției rurale din Jidvei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax