Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Candidatul USR la Primăria Sebeș, lovit și amenințat chiar în sediul organizației. A depus plângere la Poliție

Publicat

Candidatul USR la primăria Sebeș, Ioan Anghel, spune că a fost lovit și amenințat chiar în sediul organizației. Acesta a postat câteva informații legate de incident pe pagina sa oficială de Facebook, dar a refuzat să spună cine l-a bruscat. 

”Da! Este adevărat! Am fost lovit și amenințat chiar în sediul USR Sebeș. Sper din tot sufletul să fie un incident izolat, care va fi clarificat de autoritățile competente.

Am depus plângere la Poliție și recomand tuturor celor care trec prin aceste situații dificile să nu accepte să fie victime și să ia atitudine apelând la ajutorul autorităților competente. Mi-am dorit mereu să trăiesc într-o comunitate liniștită, guvernată de bun- simț și respect.

PS: Vă rog să îmi respectați decizia de a nu declara mai multe despre acest incident lăsând Poliția să își facă datoria!” a scris acesta.

Foto: Facebook Ioan Anghel

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 02.08.2020 at 13:42

    Ma fricos mai esti. Cum nu poti spune cine te-a bruscat ? Pai daca asa ceva nu esti in stare sa spui du-te si trage un pui de somn si lasa candidatura in grija altuia, ca nu esti de nici o treaba.Nu cred ca sebesenii voteaza un habarnist.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax