Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fetița din Alba violată de iubitul mamei și un prieten al acestuia, a ajuns în protecția DGASPC. Unde a fost găsită mama fetei

Publicat

protectia copilului

Fetița de 9 ani din Aiud violată de iubitul mamei și de un preieten al acestuia, a ajuns într-un centru pentru minori al DGASPC Alba, a declarat pentru alba24.ro, directorul instituției Valetin Frăcea. 

Măsura a fost luată încă de marți, iar în primă instanță fetița a stat alături de mama ei, într-un centru maternal, până când au aflat că și mama este implicată în ororile comise. 

Mama, Maria A.C., a fost ridicată de polițiști chiar din centrul maternal și dusă în arest preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că polițiștii din Alba au scos la suprafață probabil unul dintre cele mai înfiorătoare cazuri din ultimii ani. Totul a început după mama fetiței Maria A.C. a raportat la poliție că în perioada în care a locuit în Cluj Napoca, fiica ei ar fi fost violată și agresată sexual de către concubinul său B.Ianos.

Mai mult de atât a specificat că și un prieten de al bărbatului Tibor P. ar fi violat-o și el pe fetiță. Însă în timpul anchetei polițiștii au descoperit că mama știa de ororile pe care le comiteau aceștia și că mai mult de atât, ar fi asistat la unele scene.

CITEȘTE ȘI: CAZ ÎNFIORĂTOR descoperit de polițiștii din Alba: Fetiță, violată de iubitul mamei și un prieten. Femeia ar fi privit scenele

Potrivit IPJ Alba, ”la data de 18 noiembrie 2022, poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relație de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj Napoca și ar fi locuit la domiciliul acestuia, împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată.

În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, a rezultat că bărbatul, ar fi agresat-o sexual pe minoră și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama acesteia ar fi știut și chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene.

Totodată, a rezultat că și un alt bărbat, cunoștință a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârșit asupra minorei fapte de agresiune sexuală și viol.

Pentru obținerea de probe, la data de 22 noiembrie 2022, polițiștii din Aiud, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții, pe raza municipiului Cluj Napoca, iar cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Aiud unde au fost audiați, iar ulterior au fost reținuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală, corupere  sexuală, viol și rele tratamente aplicate minorului.

Măsura reținerii a fost luată și față de mama minorei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului”, au transmis reprezentații IPJ Alba.

Cei trei au fost arestați preventiv la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud
În data de 23 noiembrie 2022, cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, la propunerea procurorilor din Aiud. Judecătorii au admis cererea și au dispus arestarea preventivă.

”(…) admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud. (…) dispune arestarea preventivă pentru 30 de zile, de la data de 23.11.2022 la 22.12.2022 inclusiv, a inculpaţilor: (…) cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Dispune plata din fondurile Ministerului Justiţiei a onorariilor apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru inculpaţi, în cuantum de câte 340 de lei fiecare, sume care vor rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu azi, 23.11.2022, ora 16.30”, potrivit soluției pe scurt a Judecătoriei Aiud.

Cele trei persoane fost depuse în centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nebunii

    vineri, 25.11.2022 at 08:13

    Castrare ar fi prea puțin pt cei doi cretini iar pt vaca numita mamă internarea la ospiciu !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax