Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Filme şi serii educaţionale, puse la dispoziţie de Netflix pe canalul său YouTube, la solicitarea profesorilor

Publicat

filme

Netflix Inc a anunţat că a pus la dispoziţia publicului, în mod gratuit, unele filme şi serii documentare, inclusiv “Our Planet” şi “Explained”, pe canalul de YouTube al companiei, la solicitarea profesorilor, informează Romania24.

Iniţiativa vine în contextul în care instituţiile de învăţământ au fost închise, ca măsură de stopare a răspândirii coronavirusului, milioane de elevi şi studenţi fiind izolaţi acasă, iar şcolile şi colegiile apelând la instrumente virtuale pentru a continua cursurile.

Decizia de a pune la dispoziţia publicului conţinut gratuit pe platforma YouTube este o excepţie rară în cadrul strategiei de marketing a Netflix, care în mod normal percepe de la utilizatori o taxă pentru abonament lunar.

În timp ce pandemia COVID-19 a condus la o explozie în ceea ce priveşte utilizarea internetului, stimulând acţiunile Netflix, compania se confruntă cu o competiţie din ce în ce mai dură din partea Apple TV+ şi Disney+, cu peste 50 de milioane de utilizatori plătiţi la nivel global, notează Reuters.

“Mulţi ani, Netflix a permis profesorilor să prezinte documentare în sălile lor de clasă. Totuşi, acest lucru nu este posibil cu şcolile închise”, a notat compania într-un mesaj publicat pe blogul său, în care a explicat iniţiativa.

Surse: Romania24, Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax