Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Poliția locală Teiuș, la datorie. Amenzi pentru deșeuri aruncate în Valea Geoagiului sau lipsa contractului de salubrizare

Publicat

O femeie din Teiuș a fost amendată joi de polițiștii locali cu 1.000 de lei, după ce a aruncat mai mulți saci cu deșeuri în albia Văii Geoagiului. Tot cu 1.000 de lei a fost sancționat și un bărbat din oraș care nu a încheiat contract cu un operator pentru ridicarea și transportul deșeurilor menajere. 

Polițiștii locali din Teiuș au mai aplicat o sancțiune contravențională unei societăți comerciale, care a aruncat gunoi în containerele destinate colectării selective de PET-uri și doze de aluminiu. 

„Poliția locală la datorie, la Teiuș!

În total dispreț și nepăsare față de eforturile administrației locale din Teiuș, avem din păcate concetățeni ce aruncă la întâmplare gunoiul menajer! Astfel, în data de 23 iulie 2021, polițiștii locali teiușeni au identificat-o pe R. E. C. de 30 de ani din Teiuș, care a aruncat saci plin cu deșeuri în albia Văii Geoagiului, aval pod piață, fapt pentru care i s-a aplicat sancțiunea maximă prevazută de HCL 17/2021!

Cu această ocazie a fost identificat și C. C. N. de 35 de ani din Teiuș, care a fost sancționat la fel cu sancțiunea maximă pentru lipsa contractului de salubrizare.

De asemenea a fost identificată și o societate comercială din Teiuș care aruncat gunoi în containerele destinate colectării selective de PET-uri și doze de aluminiu, societate care a fost sancționată de asemenea contravențional!

Facem un apel foarte serios tuturor cetățenilor orașului de a face front comun împotriva celor ce-și bat joc de munca noastră, de dorința de a trăi într- un oraș curat și nu în ultimul rând de sănătatea noastră și de mediul înconjurător, sesizând la telefonul Poliției Locale Teiuș 0726/128638, la Primăria Teiuș, 0258/851101!”, au scris reprezentanții administrației locale, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax