Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Gestul emoționant al unor polițiști din Sebeș după ce au oprit în trafic o mașină cu ucraineni

Publicat

Poate singurul lucru bun care se întâmplă în timpul războiului din Ucraina este faptul că începe să scoată din noi omenia. 

Impresionați de momentele tragice prin care trec vecinii noștri, doi agenți de la rutieră din Sebeș au ajutat tineri refugiați care se aflau în trecere prin zonă. Un simplu gest, făcut din suflet.

Citește și VIDEO: Război în Ucraina. A patra zi de REZISTENȚĂ. Rușii nu reușesc să ocupe Kievul. Lupte grele pentru fiecare metru de pământ

Tineri din Ucraina care se deplasau cu o mașină în Alba au fost opriți de un echipaj de la Poliția Rutieră Sebeș, în trafic. Când oamenii legii le-au văzut actele și de unde provin, le-au făcut o surpriză.

Tinerii au povestit pe rețeaua de socializare că erau obosiți și le era foame și nu găseau un loc unde să mănânce. Au mai spus că au fost opriți pentru a treia oară de Poliție în România.

Cei doi polițiști de la Poliția Sebeș au venit în sprijinul ucrainenilor.

”Ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Ne-au condus la un restaurant și ne-au făcut cinste cu masa. Românii sunt inimoși. Vă mulțumim mult! Am fost impresionați de ospitalitatea și generozitatea cu care am fost tratați”, mai spun tinerii.

Echipajul care a venit în sprijinul ucrainenilor este format dintr-un polițist și o polițistă.

Andra J., polițista din Alba, îndeamnă la umanitate.

”Astăzi am avut norocul să întâlnesc patru tineri speciali, care au fost nevoiți să-și părăsească țara, pentru o nouă viață. Au plecat fără familiile lor, pentru că acestea nu au putut să renunțe la tot ce au muncit, o viață. Îi încurajez pe cei cunoscuți să manifeste umanitate în această situație dramatică”, spune polițista din Alba.

sursă: Facebook (Andra J)

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax