Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: IMPACT FRONTAL pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia. CINCI persoane rănite după ce 2 mașini s-au lovit

Publicat

Șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier grav petrecut luni noaptea pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia. Cinci dintre acestea au ajuns la spital. Unul dintre cei care au suferit leziuni este minor.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, persoanele rănite sunt din județele Cluj și Sălaj.

În jurul orei 23.50, un bărbat de 37 de ani, din Sărmășag (Cluj), în timp ce conducea un autoturism (Audi A4 – n.r.), s-a angajat în depășire și a lovit frontal un autoturism ce circula din sens opus (Renault – nr.r), condus de un tânăr de 21 ani din Cluj-Napoca.

Au fost răniți și transportați la spital un copil de 13 ani și o femeie de 35 de ani din prima mașină, dar și șoferul celui de al doilea autoturism și doi pasageri – un tânăr de 25 de ani și o tânără de 21 de ani.

Cei doi șoferi au fost testați pentru alcool, iar rezultatele au fost negative.

UPDATE, ora 1.08: În total, cinci persoane au fost transportate la spital, a transmis ISU Alba.

Știrea inițială:

Un minor și doi adulți au fost răniți într-un accident rutier petrecut luni noaptea pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia.

Potrivit ISU Alba, au fost implicate două autoturisme.

Persoanele rănite sunt conștiente.

La fața locului intervin echipaje ISU (de prim ajutor și SMURD).

În actualizare.

sursă imagini: ISU Alba

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rzv

    luni, 27.07.2020 at 00:58

    Oare ce numere de înmatriculare sunt implicate

  2. Radulescu Alexandru

    marți, 28.07.2020 at 11:06

    Tipul cu toata familia in masina printre care si doi copii m-a depasit si apoi a vrut sa depaseasca si un tir. Prima masina de pe contrasens a evitat, si a doua masina cu tineri a vazut direct faruri si a intrat frontal vitezele erau destul de mari peste 50 fiecare masina, daca nu 80. #drivesafe #beforemyveryowneyes Si sa aveti stingatorul si triunghiurile in masina ca la ei era cam seceta, m-am dat eu jos le-am legat doua veste reflectorizante in spatele masinii si le-am lasat o lanterna. Sper sa fie ok, surprinzator la ce impact direct a fost, pareau cat de cat ok.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax