Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Kremlinul anunță că Rusia și Ucraina desfășoară de câteva zile negocieri prin videoconferință. Între timp, armata rusă atacă

Publicat

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a informat sâmbătă că Vladimir Medinski, consilier al preşedintelui Putin, conduce delegaţia rusă în discuţii prin videoconferinţă cu Ucraina, care se desfășoară de câteva zile.

„Din partea noastră, delegaţia este condusă în continuare de Medinski”, a spus purtătorul de cuvânt, dezvăluind că ambele părţi în conflict au avut mai multe întâlniri în acest format, scrie agenția EFE, care preia o știre a agenției TASS.

Până acum nu se ştia că cele două părţi negociează prin videoconferinţă, menționează Agerpres.

Vladimir Medinski este oficialul care a condus delegația rusă și la cele trei runde de discuții față în față care au avut loc până acum.

Între timp, atacuri furibunde

Sunt 18 zile de când armata lui Putin a început invazia în Ucraina. În cursul nopții au răsunat din nou sirenele în mai multe orașe din Ucraina. Forțele ruse  au bombardat în această dimineață Liov și Herson. Sunt explozii și în Ivano-Frankivsk.

Un bloc de locuințe din Cernihov a fost distrus în timpul unui atac aerian al forțelor ruse, a anunțat Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei.

Cel puțin o persoană a fost ucisă și o altă a fost rănită în atac, potrivit sursei citate. Șapte civili au fost salvați.


Rușii au atacat cu 30 de rachete și o bază militară la 25 de km de granița cu Polonia.

Foto: Arhivă

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax