Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Meniurile de la Parlament: Ciorbe, fripturi și șnițele la prețuri între 15 și 20 de lei. Serviciul va fi concesionat pe doi ani

Publicat

Camera Deputaților intenționează concesionarea, pentru următorii doi ani, a serviciilor de alimentație din Restaurantul „Salon Brâncovenesc” și a unor bufete din Palatul Parlamentului, iar prețurile sunt foarte mici, arată un anunț recent de licitație.

Spre exemplu, zilnic vor trebui oferite minimum două variante de meniu office compuse din două feluri de mâncare (felul 1 + felul 2) + desert, la un preț de la 15,5 lei la maxim 20 de lei (cu TVA), potrivit Hotnews.ro.

Contractul, cu o valoare estimată la peste 23,5 milioane de lei (fără TVA), a fost publicat vineri în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Citește și: Olar, Tuhuț, Roman, Todosiu, Rusu, Matieș și Bumb și-au publicat averile. Banii, casele și terenurile parlamentarilor de Alba

Cât vor costa meniurile:

  1. Două variante de meniuri economice (cu două repetări pe săptămână) la prețul de 15,5 lei cu tva pe meniu care vor cuprinde fel principal și garnitură.
  2. Două variante de meniuri office compuse din două feluri de mâncare (felul 1, felul 2 și desert) la prețul de 20 de lei cu tva pe meniu.
  • felul 1: supe, ciorbe, borșuri, aperitive calde
  • felul 2: fripturi, șnițele, mâncăruri scăzute împreună cu garnitură și salată
  • desert: fruct, prăjitură, înghețată

3. meniu vegan/vegetarian

4. meniu diversificat (altele decât cele de mai sus).

Concesionarul va plăti Camerei Deputaților o redevență de aproximativ 8.200 de euro lunar.

Sursă: Hotnews.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax