Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava, subiect de fakenews. A fost prezentat drept candidat la Primăria Alba Iulia. Reacție

Publicat

Europarlamentarul PNL Mircea Hava a fost prezentat marți, de către deputatul (ex-AUR) Daniel Gheorghe Rusu, actual Forța Dreptei, drept candidat la Primăria Alba Iulia.

Hava a reacționat într-un mesaj pe Facebook în care a transmis că informația nu este decât un fakenews. 

„Dreapta Unită Alba susține candidatura domnului Mircea Hava la primăria Alba-Iulia! Vom face front comun în spatele celui mai bun candidat la Primăria Alba-Iulia! Împreună vom fi mai puternici!”, este mesajul publicat de Daniel Gheorghe Rusu.

Reacția lui Mircea Hava

Mircea Hava a transmis că informația este un fakenews.

„Omul Mircea Hava vă roagă să încetați cu FAKE-NEWS-URI legate de politicianul Mircea Hava!

Am văzut online și mi s-a spus și telefonic că circulă o informație legată de faptul că, în clipa de față, aș candida la Primăria Alba Iulia. Ba din partea Forței X, ba a vreuneia Y.

Nu sunt decât, maxim, minciuni grosolane, personaje care ori au prea mult timp ori viteză prea mare la internet.

Azi, acum, sunt membru cu acte în regulă la PNL. Asta ca să le fie unora clar: din stiloul și gura mea! Nu am avut și n-o să am niciodată nevoie de interpreți. Mă exprim fără nevoia de a fi anticipat de cineva. Iar intențiile pot avea o singură sursă: Mircea Hava!

Dacă va exista o candidatură a mea la Primăria din Alba Iulia, veți auzi confirmarea din partea lui Mircea Hava. Nu altfel.

Vă mulțumesc pentru atenție și pentru procentul din orice sondaj!”, a scris europarlamentarul, pe pagina de Facebook.

Cum se justifică deputatul Daniel Rusu

„Cu deosebit respect am anunțat doar susținerea noastră necondiționată! Nu am specificat vreodată ca ar fi vorba de o candidatură „obligatorie” din partea noastră!

Este vorba doar de respectul și aprecierea unei alianțe de dreapta pentru un posibil candidat de dreapta!”, este comentariul publicat de către deputatul Daniel Rusu la postarea lui Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Unul

    marți, 19.03.2024 at 14:57

    Precizarea vine la momentul potrivit. Numai că ar fi și mai potrivit dacă Mircea Hava se va înscrie în cursa pentru alegerile locale. Ar fi singura soluție pentru ca orașul să-și reia activitatea normală. Știu că sunt mulți care nu îl simpatizează, ba chiar îl acuză fățiș ba de una ori alta, însă ce a început să construiască el aici riscă acum să se piardă în ambuteiaje, gropi, bezne, harababură generalizată, pe scurt panaramă (a nu se confunda cu panoramă = vedere largă, încăntătoare) pe care cei care i-au urmat la conducerea urbei nu se pricep nicicum să le gestioneze. Cu Hava primar orașul începuse să aibe o șansă, fără el o va pierde pentru mult timp de aici încolo, cu tot felul de vorbeți înșurubați politic, fără pricepere.

  2. Cornelia

    marți, 19.03.2024 at 15:35

    dute domnule la pensie, nu te-ai saturat de circoteca ?

  3. pilu

    marți, 19.03.2024 at 16:09

    El de fapt în acei ani de „glorie” ca primar a fost tot un fel de FACK NEWS. Vrei să te faci de râs la bătrâneţe ? Nu eşti singurul.

  4. pilu

    marți, 19.03.2024 at 21:17

    Revin. Se pare că i-a venit inima la loc, primind încă un loc în PE. Şti cum e aia, cu burta plină…….

  5. al doilea

    miercuri, 20.03.2024 at 11:41

    cred ca esti singurul care scrie ceva calumea pe aici… daca te uiti un pic mai jos mai ales la lătrăul de dl pilu ( pt care nimic nu este ok, toti fura, toti sunt prosti..numai el detine dreptatea si stiinta in toate domeniile si care cred ca traieste pe acest site, asta este viata lui sa scrie aici ca in rest sunt sigur ca e 0 barat) iti dai seama ca nu mai este speranta.. si da dai dreptate, omu asta a facut ceva pt orasul acesta, altfel eram un fel de comuna un pic mai mare. lasa ca o sa ramana tot plesa primar car enu este in stare sa zugraveasca ceea ce s-a facut inainte…

  6. pilu

    joi, 21.03.2024 at 12:26

    AL DOILEA
    Pun şi eu o întrebare,eşti al doilea în familie sau la nevastă !
    Să îţi răspund. Păi dacă numai personaje negative sunt tratate în articolele la care comentez, ce-ai vrea, să-i laud ca tine ? Ăsta-i punctul meu de vedere, al tău e altul, şi-i foarte bine. Pa.

  7. Codru

    vineri, 22.03.2024 at 16:31

    fug toti ca dracul de tamaie de a candida de primar la alba iulia. o data ca nu vor fi alesi, a doua ora ca orasul e plin de datorii, fara niciun viitor. parca liberali spun ca primarul continua proiectul lui Hava privind lucrarile in oras- unde e adevarul?-

  8. Codru

    vineri, 22.03.2024 at 19:10

    liberali de alba selauda ca primarul plesa continua proiectul de modernizare a orasului castigat de hava… halal proiect, moluiri, nema parcari, refugii să-și cumpere oamenii un medicament, o pita, lucrari fara rost mai rele decat ce fost, o autostrada…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax