Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Pompierii din Alba, solicitați să intervină la un incendiu violent în Cluj-Napoca. O hală cu piese auto a luat foc

Publicat

Un incendiu violent a izbucnit vineri seara pe o stradă din Cluj-Napoca. Pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins un depozit de piese auto al companiei UNIX din cartierul Mărăști și mai apoi s-au extins la alte case din vecinătate au fost chemați să intervină și pompieri din județul Alba.

Astfel, de la ISU Alba intervin trei subofițeri și doi soldați, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu o capacitate de 10.000 de litri.

”Au fost chemate în sprijin autospeciale de stingere incendii de la Alba și Bistrița.

Incendiul nu a fost localizat și se intervine pentru protejarea caselor din jur. Încă nu s-a intrat în hală, deoarece focul este intens”, au transmis pompierii clujeni.

Pentru stingerea incendiului de pe strada Luncii din Cluj-Napoca intervin zeci de pompieri cu circa 10 autospeciale.

Focul a izbucnit la un depozit de piese auto al companiei UNIX, scrie Cluj24.ro. Firma își desfășoară activitatea în mai multe țări, are mii de angajați și este lider de piață în Ungaria și are zeci de filiale în România. Centrul logistic pentru România este la Cluj, la aceeași adresă la care are loc incendiul.

În zonă, autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert prin care oamenii sunt îndemnați să evite zona și să lase libere căile de acces pentru autospecialele de intervenție.

UPDATE: Un pompier a fost intoxicat cu fum în timpul intervenției din Cluj-Napoca

Un pompier s-a intoxicat cu fum vineri seara, în timpul intervenției din Cluj-Napoca și a ajuns la spital.

Potrivit ISU Cluj, un pompier a suferit o intoxicație cu fum și a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

La ora transmiterii știrii, incendiul este lichidat și se caută eventuale focare ascunse.

La o primă estimare, suprafața afectată este de aproximativ 1500 mp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax