Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Vaccinarea a început și la Cluj. Declarații făcute de cadrele medicale, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca

Publicat

Duminică dimineața a început vaccinarea și la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Primi medici clujeni s-au vaccinat începând cu ora 10:00. În Faza 0 sunt programate să se vaccineze 375 cadre medicale din județul Cluj.

Vor fi două puncte de vaccinare situate la parterul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, în compartimentul de spitalizare de zi, având la dispoziție spații de așteptare ante și post-vaccinare, două săli de triaj și un salon pentru urgențe (preterapie intensivă) potrivit Cluj24.ro.

Vezi și PROSPECTUL vaccinului anti-Covid19 produs de Pfizer- BioNtech. Contraindicații și reacții adverse

„Suntem foarte bine, nu am avut nicio reacție adversă după administrarea vaccinului. A fost un an greu pentru toată lumea și pentru spitalul nostru. Au fost momente în care a trebuit să ne adaptăm din mers, poate chiar cu un pas înaintea schimbărilor să venim cu modificări. Le-am depășit, noi sperăm cu bine, am încercat să facem față acestei provocări. Așteptăm de la anul 2021 evenimente mult mai bune și intrăm cu optimism în noul an”, a declarat Dr. Violeta Briciu, director medical.

„Luminița de la capătul tunelului”

Dr. Miclăuș Diana, medic specialist TI, spune că este entuziasmată de faptul că i s-a administrat vaccinul: „Sper să se vaccineze cât mai multă lume. A fost un an foarte greu, iar acest vaccin este luminița de la capătul tunelului. Decizia de vaccinare este întotdeauna o decizie personală, nu pot să fac pledoarie, dar pot să îndemn oamenii să fie responsabili, înțelepți, să se informeze și să asculte opiniile avizate. Trebuie să lase teoriile conspirației, să fie obiectivi și să ia cea mai bună decizie pentru ei și familiile lor.

„Am așteptat această zi de la începutul pandemiei”

Dr. Iulia Trifu și Dr. Vasile Morar, radiologi, spun că sunt plini de speranță, că doresc să ofere un bun și personal exemplu populației și că această zi o așteaptă de la începutul pandemiei de coronavirus. „Nu am nicio îndoială vis-a-vis de vaccin. Sunt medic și cred în medicina bazată pe evidențe”.

sursa: Cluj24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax