Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două angajate de la CEC Bank Zlatna, suspectate că au sustras bani din conturile clienților. Oamenii, disperați că au rămas fără economii

Publicat

cec bankZeci, poate chiar sute de cetățeni din Zlatna au rămas cu conturile goale după ce și-au depus bani la CEC Bank. Se pare că angajatele instituției, două surori din oraș, au păgubit cetățenii și au făcut miliarde de lei de pe urma lor. Reprezentanții băncii spun că sunt la curent cu situația și oferă tot sprijinul autorităților în ancheta care se desfășoară. 

Localnici din Zlatna și satele aparținătoare s-au trezit fără banii agonisiți o viață. Câteva dintre persoanele păgubite ne-au relatat că situația nu este tocmai nouă, însă nu s-a aflat până la acest moment, deoarece angajatele băncii nu le dădeau extras de cont în momentul în care li se cerea.

Potrivit localnicilor, în urmă cu câteva săptămâni, o femeie s-a deplasat la CEC Bank pentru a cere un extras de cont, dar a fost refuzată de cele două angajate. Femeia s-a prezentat apoi la Alba Iulia, unde a fost informată că are contul gol. Reprezentanții CEC Bank i-ar fi spus că din acel cont au fost retrași și depuși banii de mai multe ori, semn că angajatele bănuite de delapidare ar fi făcut tranzacții de pe un cont pe altul.

Ulterior, mai multe persoane au fost să își retragă banii și au observat că toate conturile erau goale sau mai aveau, de exemplu, 60 de lei din 60.000 de lei.

Angajatele CEC Bank Zlatna au fost concediate imediat ce s-a aflat despre această situație.

Miercuri, mai mulţi clienţi s-ar fi prezentat la CEC Zlatna, unde erau întâmpinați în fața clădirii de una dintre surori care le-ar fi spus că „le dă ea banii de la mașină, că este în concediu și că fetele cele noi nu știu nimic”.

Cetățenii spun că fostele funcţionare de la bancă au o situație materială foarte bună. Femeile au fost luate la declarații însă nu au dorit să colaboreze cu poliția, spun martorii.

IPJ Alba a confirmat pentru Alba24 că a fost deschisă o anchetă în acest caz, pentru delapidare şi că este vorba despre angajate la o unitate bancară din Zlatna.

Reprezentanții băncii spun că sunt la curent cu situația și oferă tot sprijinul autorităților în ancheta care se desfășoară.

„CEC Bank cunoaște situația creata la agenția Zlatna, județul Alba și este în curs o ancheta internă. Banca ofera tot sprijinul autorităților în acest caz. De asemenea, precizam că activitatea curenta a agenției se derulează în mod normal. Fiind o ancheta în derulare, nu putem oferi, în acest moment, mai multe detalii” au declarat reprezentanții CEC Bank.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax