Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

2500 de euro pentru mănușile cu care Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari. O parte din bani au ajuns la o familie nevoiașă

Publicat

Mănușile de box cu care Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe marocanul Badr Hari au fost scoase la licitație de luptătorul din Aiud, iar acestea au fost cumpărate cu 2500 de euro. 

O parte din bani deja au ajuns către o familie nevoiașă. Mai exact, la tatăl unei familii din Giurgiu care își crește singur cei patru copii. Benny a cumpărat materialele de construcții ca tatăl să construiască o bucătărie. 

”Am ajuns la Giurgiu, la Tiberiu, tatăl care-și crește singur cei 4 copii! Are 38 de ani și muncește zi de zi pentru a le împlini visul copiilor lui. Nu este vorba despre vacanțe sau jucării scumpe. Cei mici vor o bucătărie. M-au impresionat!

VEZI ȘI: VIDEO: VICTORIE istorică pentru aiudeanul Benjamin Adegbuyi: L-a făcut KO pe marocanul Badr Hari, în gala de kickbox Glory 76

Tiberiu este un om modest care înainte de toate își iubește copiii si asta îl motivează ca în ciuda greutăților să nu-i abandoneze, ba chiar să muncească cât 10 bărbați și să le ofere dragostea lui care reușește să o compenseze și pe a mamei. Tiberiu merită!

Am mers în această dimineață si le-am făcut o surpriză. Le-am dus toate materialele necesare pentru construcția bucătăriei. De așteptat, Tiberiu s-a apucat deja de treaba si are și 4 ajutoare de nădejde, copiii! Săptămăna viitoare îi voi vizita din nou.

CITEȘTE ȘI: Aiudeanul Benny Adegbuyi scoate la licitație mănușile cu care l-a făcut KO pe Badr Hari. Banii vor fi folosiți în scop caritabil

PS Până atunci, voi reveni cu următorul caz pe care am decis să îl ajut după licitația mănușilor de la meciul cu Badr Hari. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere”, a scris luptătorul de kickbox pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax