Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Administratorul public al municipiului Bistriţa a murit acasă. Era bolnav de COVID și nu era vaccinat

Publicat

Administratorul public al municipiului Bistriţa, Ioan Peteleu, care în urmă cu mai puţin de două săptămâni a fost confirmat cu COVID-19 şi se afla în izolare la domiciliu, a decedat în cursul nopţii de marţi spre miercuri.

Avea 54 de ani și nu era vaccinat.

Membru al PNL, Ioan Peteleu a mai deţinut funcţiile de viceprimar al municipiului Bistriţa (între anii 2012-2014) şi de consilier municipal.

Vestea morţii sale a fost anunţată miercuri dimineaţă pe reţelele de socializare de către mai mulţi colegi de partid, printre care preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud şi primar al Bistriţei, Ioan Turc, preşedintele organizaţiei municipale PNL Bistriţa, viceprimarul Sorin Hangan, şi prefectul judeţului, Stelian Dolha, care au transmis mesaje de condoleanţe familiei.

Potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de către managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, administratorul public al municipiului nu a fost internat în spital în urma confirmării infecţiei cu SARS-CoV-2, acesta decedând acasă, iar autopsia va fi efectuată în cursul după-amiezii de miercuri.

Ioan Peteleu nu era vaccinat împotriva COVID-19.

”Bunul nostru prieten IOAN PETELEU, administrator public al municipiului, ne-a părăsit fulgerător.

Un om de excepție, dedicat comunității, un liberal cu spirit, competență și viziune.Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!” a postat pe Facebook, Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud.

Sursă: Agerpres

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax