Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Aurul Apusenilor”, firmă de exercițiu a elevilor de la Colegiul Economic Alba Iulia, locul I la Târgul Internațional din Praga

Publicat

Elevi de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia au câștigat locul I la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu de la Praga. Evenimentul s-a desfășurat online, în perioada 17-18 martie 2021.

Elevii albaiulieni au urcat pe podium cu firma de exercițiu Aurul Apusenilor SRL, coordonată de profesor Victoria Popa.

Pe durata celor două zile ale târgului au avut loc competiții pe mai multe secțiuni: Cea mai bună firmă, Cel mai bun stand, Cel mai bun catalog, Cea mai bună prezentare a firmei, Cele mai bune materiale promoționale.

Pe lângă premiul I la secțiunea Cel mai bun catalog, Colegiul Economic s-a remarcat la fiecare secțiune, clasându-se între primele 20 de firme.

La Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu în Cehia la Praga (ediția 26) au participat 75 firme de exercițiu din 4 țări (Slovacia, Cehia, Austria și România).

A fost prima ediție desfășurată în sistem online, tema târgului fiind inspirată din serialul spaniol ”La Casa de Papel”.

Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” a participat la acest târg cu 14 firme de exercițiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax