Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba Iulia, cercetat pentru braconaj piscicol. A fost prins pe râul Mureș în timp ce folosea unelte interzise

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat pentru braconaj piscicol. A fost depistaț de polițiști în timp ce pescuia, folosind unelte interzise, pe albia râului Mureș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 decembrie 2020, între orele 07.00 – 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au organizat o acțiune care a vizat combaterea braconajului piscicol din râul Mureș.

Cu ocazia acestei acțiuni a fost depistat un bărbat de 65 de ani, din Alba Iulia, în timp ce pescuiau, prin metoda agățare-greblare.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal, pentru braconaj piscicol, faptă prevăzută și pedepsită de art. 64 lit. j din O.U.G. nr. 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura și i-au confiscat uneltele de pescuit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax