Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campanie de informare a angajatorilor din Alba care au salariați străini. Întâlnire la ITM Alba, în 20 martie

Publicat

itm alba

Angajatorii din Alba care au salariați străini vor fi informați de ITM și Serviciul de Imigrări despre condițiile în care aceștia pot presta activități, obligații și drepturi. Întâlnirea cu reprezentanții firmelor va avea loc vineri, 20 martie, la sediul ITM din Alba Iulia.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, în colaborare cu Serviciul Teritorial de Imigrări Alba, va organiza, în data de 20 martie, ora 10.00, la sediul său din Alba Iulia str. Frederik Mistral nr.7, et.3, o campanie de informare a angajatorilor care au angajați străini (din spațiul  UE sau non-UE) sau care sunt interesați în acest demers, cu privire la condițiile în  care pot presta activități lucrative pe teritoriul României, precum și în ceea ce privește drepturile și obligațiile ce le revin în calitate de angajatori, transmite ITM.

Campania are ca scop prevenirea și combaterea muncii nedeclarate a străinilor, prin informarea publicului țintă cu privire la condițiile în care pot fi prestate activități lucrative pe teritoriul României și, totodată, conștientizarea angajatorilor în ceea ce privește riscurile la care se expun în situația desfășurării activităților lucrative fără forme legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax