Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Cristian Dan Pașca (PNL): Orașul Câmpeni are nevoie de locuri de muncă!

Publicat

Cap de listă în Planul Acasă la Câmpeni pentru dezvoltarea orașului Câmpeni și a satelor aparținătoare al profesorului Cristian Dan Pașca, sunt locurile de muncă. Locuri de muncă sigure, pe termen lung –Acasă la Câmpeni!

,,Mulți se întreabă cum vom reuși să facem acest lucru. Vom atrage investitori! M-am înțeles cu firme mari de IT care vor să deschidă puncte de lucru la noi în oraș.

Avem foarte mulți elevi talentați, studenți și specialiști în domeniul informaticii, care vor putea să lucreze Acasă la Câmpeni. La ora actuală sunt deja IT-iști care lucrează de acasă din Câmpeni și numărul lor va crește semnificativ dacă aplicăm Planul ACASĂ LA CÂMPENI.

Am discutat și cu o firmă din domeniul automotive (industria auto) care și-a arătat intersul să vină la Câmpeni și să deschidă aici o fabrică. Mai mult chiar, am găsit și spațiul necesar noului investitor. Această fabrica va crea în prima fază aproape 80 de locuri de muncă, iar apoi vor să ajungă treptat la 300 de angajați. Pot fi locuri de muncă pentru tineri dar și pentru alți locuitori ai orașului Câmpeni care doresc să muncească în acest domeniu, și sunt convins că și studenții care termină o specializare în această industrie pot veni să lucreze acasă.Tinerii sunt viitorul unei comunități. Ei trebuie încurajați să trăiască Acasă la Câmpeni, să își întemeieze aici o familie, să își sprijine părinții și bunicii”, spune Cristian Dan Pașca.

Alt mod în care Cristian Dan Pașca va sprijini crearea de locuri de muncă este susținerea acordată firmelor locale pentru a-și moderniza și extinde afacerile lor dar și celor interesați să înființeze noi firme în Câmpeni.

,,Vom oferi investitorilor locali anumite facilități dar și susținere pentru a iniția proiecte pe fonduri europene pentru a-și dezvolta afacerea lor, lucru care implicit duce la crearea imediată a unor noi locuri de muncă. Una dintre modalitățile de dezvoltare rapidă este turismul și în consecință vom dezvolta orașul Câmpeni ca centru turistic al Țării Moților. Vom sprijini locuitorii orașului și a satelor aparținătoare să contruiască pensiuni agro-turistice sau să-și amenajeze casele pentru cazarea turiștilor.

Vrem să determinăm ca o mare parte din turiștii care tranzitează orașul Câmpeni spre alte localități turistice din Apuseni(între 60.000 și 80.000 de automobile pe an, conform statisticilor), să rămână măcar o noapte în Câmpeni. Acest lucru ar însemna ca o sumă impresionantă de aproape 180 de miliarde de lei vechi să rămână în economia locală. Pentru acest lucru trebuie să punem în valoare obiectivele turistice, cum ar fi: Beciul lui Horea, Podul Ferdinand, Statuia marelui erou Avram Iancu, Mocănița, Muzeul Avram Iancu, Casele tribunilor lui Avram Iancu pe care dorim să le restaurăm și să le transformăm în obiective istorice”, afirmă Cristian Dan Pașca.

,,Trebuie să creăm și alte variante de petrecere a timpului liber pentru locuitorii orașului dar și pentru turiști: Parc de distracții în zona Poduri, bază de agrement cu ștrand modern și terenuri de fotbal și tenis, precum și anumite trasee turistice în satele aparținătoare. Pentru toate acestea este imperios necesar să avem drumuri bune.

Am cerut ministrului transporturilor, domnul Lucian Bode, urgentarea lucrărilor de reabilitare a drumurilor naționale (DN 74, DN75) și acest lucru deja se realizează (porțiunea care tranzitează orașul Câmpeni deja s-a realizat și s-au început lucrările pe porțiunea Mihoiești-Albac, iar în cel mai scurt timp se modernizează și drumul între Câmpeni și Turda).

În ceea ce ne privește, în maximum un an, vom reabilita toate drumurile sătești. Așa le oferim posibilitatea locuitorilor din aceste zone să deschidă spații de cazare, iar cei care doresc să vină să lucreze în orașul Câmpeni, să nu mai fie nevoiți să își repare mașinile care se strică acum în gropile de pe drumurile pe care actuala administrație locală le-a lăsat de izbeliște de ani de zile.” – Cristian Dan Pașca

Dezvoltarea fermelor, înființarea de pensiuni agro-turistice, de mici abatoare, de făbricuțe de procesare a laptelui, a fructelor de pădure și a ciupercilor, toate înseamnă locuri de muncă – Acasă la Câmpeni.

,,Proiectele integrate realizate de specialiști pe infrastructură, iluminat public, cultură, turism, agricultură, creșterea animalelor etc. nu doar modernizează orașul ci sunt și o sursă de locuri de muncă. Orașul se dezvoltă prin munca oamenilor. Orice proiect pus în practică la Câmpeni este o oportunitate pentru a crea locuri de muncă la noi acasă. Și avem multe de făcut la Câmpeni. Suntem nu doar în urma tuturor orașelor din județ, ci și în urma multor comune din Apuseni.

Avem mult de recuperat pentru a aduce Câmpeniul la nivelul unui oraș European și pentru a asigura oamenilor o viață decentă și bună, la ei acasă.

Primăria va fi un partener serios pentru toți cei care vor dori să se implice în dezvoltarea economică, social și culturală a orașului nostru. Sunt un om de cuvânt, un om responsabil, un om care își onorează promisiunile.” – Cristian Dan Pașca

Pentru a reda Câmpeniului faima de Capitală a Țării Moților și pentru o viață frumoasă Acasă la Câmpeni, este nevoie de votul dumneavoastră!În 27 septembrie haideți cu toți la vot si votați Cristian Pașca – Primar, împreună cu echipa de consilieri locali PNL! Împreună vom reuși!

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax